Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_żona

on utrzymuje silne kontakty ze swoją Mamą i Siostrą

Polecane posty

Gość smutna_żona

on utrzymuje silne kontakty ze swoją Mamą i Siostrą. Mnie to się bardzo nie podoba. Uważam, że powinien być ze mną. Prawda też jest taka, że On nie zauważa w tym niczego niestosownego. Twierdzi, że musi się opiekować rodziną.

Gość smutna_żona
moim zdaniem zbyt często się kontaktuje, pomaga

Gość gość
Hmmmm, wiesz nie mozesz ządac od meza, zeby przestala go obchodzic rodzina. To dobrze o nim swiadczy, ze pomoga....o ile oczywiscie nie zaniedbuje Ciebie. Przemysl, ze faktycznie zauwazasz w tym patologie (tzn mama, siostra wazniejsze od ciebie), czy tez moze zazdrosna zwyczajnie jestes o poswiecaną im uwage.....

Gość smutna_żona
miejsce nie jest istotne. zastanawiam się, czy to nie jest jednak moja jakaś obsesja. Trudno mu zarzucić zbyt wiele.

Gość smutna_żona
pozdro! masz rację, to prędzej jakaś zazdrość we mnie siedzi. Co z tym robić?

Gość ferdka.
a ty bys chciała , żeby on od ciebie wymagał zerwania kontaktów z rodziną ?

Gość smutna_żona
bo w gruncie rzeczy nie daje mi do zrozumienia, że One są ważniejsze. Chciałabym go więcej dla siebie. Choć mam wiele.

Gość smutna_żona
Macie rację. To siedzi we mnie. Rozmawialiśmy ostatnio na ten temat. Mówił mi kiedyś, że nie "odpuści" sobie rodziny, bo nie ma takeij potrzeby. Zgodziłam się. teraz jednak to "boli".

Gość smutna_żona
Ale dzięki za Wasz kontakt. Gdyby ktoś jeszcze doradził, jak z tym wygrać

Gość gość
Kurcze, nie wiem jak zadusic zazdrosc....to trudne, musisz zmienic swoje nastawienie po prostu, to cholernie trudne, wiem. A lubisz jego rodzine? Moze powinniscie razem czesciej ją odwiedzac....wtedy on bedzie z mamą i siostrą wiecej czasu, a Ty nie bedziesz musiala sie rozstawac z nim. Czyli 2 pieczenie na 1 ogniu tak jakby.

Gość ferdka.
lepiej cos z tym zrob , bo to potrafi bardzo wkurwiac , jak się ma zaborczego partnera jak czesto on chodzi do rodziny ? jest tak, że mieszkacie blisko jego rodziny , a daleko od twojej ? jak czesto ty sie widujesz z rodzina ? masz pracę ?

Gość ole**********
chyba jesteś świeżo upieczoną żonką co ???:) :) ja też tak miałam,ale po roku mi przeszło znajdż sobie jakies hobby lub cos do roboty i przestaniesz o tym myśleć ...;)

Gość smutna_żona
chyba najlepiej będzie, gdy rzeczywiście będę do Jego rodziny jeździć z Nim częściej niż do tej pory.