Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fasolinka

Prosze zeby ktos podtrzymał mnie na duchu

Polecane posty

Gość Fasolinka

Tak bardzo się boję... :( Podejrzewam że jestem w ciąży... Boję się iść do lekarza boję się zrobić testu...Bo wówczas już będę miała jasną sytuację. Mam 20 lat plany marzenia... Tak bardzo się boję nie mam w nikim oparcia jestem z tym sama :( Ta niepewność mnie bardzo męczy ale za jakies półtora tygodnia powinnam dostac okres dlatego poczekam...

Gość studentka z duzego miasta
trzeba bylo sie nie pieprzyc, proste. czego teraz oczekujesz? glaskania po glowce?

Gość MałgosiaRozm
Cześć. Jestem z Tobą. Jestem w podobnej sytuacji.

Gość MałgosiaRozm
Tylko, ze ja powinnam dostać okres wczoraj, a go nie mam :(

Gość w stersie
sluchaj nie boj sie okres to nie wszystko sa kobiety ktore maja okres a sa w ciazy mozliwe ze to twoje nerwy i toja psychika sama to wytwarza ja mam tez taka sytuacje ale podejzewalam ciaze z chlopakiem zktorym juz nie jestem ogladalam swoje cialo wydawalo sie mi ze moj brzuch roznie moje piersi bola wstawalm rano z nudnosciami zrobilam test wczoraj i wyszedl negatywny ucieszylam sie bo nie chcialabym miec dziecka samotnie z chlopakiem oczywiscie zeby mialo tatusia to jak najbardziej

hej dziewczyny, przyłączam się do was, tez czekam na okres który spóźnia mi sie 5 dni, zrobiłam test i wynik negatywny, wiec prośba do Fasolinki: zrób test i może się troche uspokoisz

Gość adasssss
dziewczyny pomozcie prosze... biore tabletki antykoncepcyjne.. w niedziele wzielam ostatnia.W zeszlym miesiacu okres dostalam we wtorek.dzis jest sroda,a ja go wciaz nie mam!! Czy to mozliwe ze okres sie tak spozni podczas brania tablet?? boze oszaleje zaraz!!

najlepiej zakladac topiki, z ktorych i tak niczego sie nie dowiecie, zamiast isc do lekarza albo chocby zrobic test :O

Gość Olga 24
adassss przy braniu tabletek okres może tez się przesunąć o dzień lub dwa to się zdarza

Gość adasssss
Olga... bardzo bym chciala zeby tak bylo... bo chyba niemozliwe,ze jak bralam je dzien w dzien, zero biegunki i wymiotow..i zeby wpadka bvyla:( nie nie nie... nie dopuszczam takiej mysli do siebie naweT!

Gość Olga 24
A od dawna bierzesz pigułki?

Gość adasssss
skonczylam 2 opakowanie!

Gość adasssss
wiec niby dzis powinnam okres dostac, a nie mam... Mam jakies biale kisielowate uplawy, ale w sumie malutko!

Gość adasssss
biore yasmin... nie bylo przypadku ze zapomnialam, bo bralam regularnie, biegunki i wymiotow tez nie mialam!! wiec niby wszystko tak jak powinno byc!! a czy to mozliwe,ze nie zabezpieczyly mnie dostatecznie?? o losie... stresuje sie juz :(

Gość helllla
oj dziewczyny, nie panikujecie! bedzie dobrze, ja tez juz kilkakrotnie wmawialam sobie ciąże i przez te nerwy jeszcze bardziej spoznial mi sie okres. Jesli chcecie miec pewnosc zrobcie test. I tyle. Nei ma sensu tak sie zamartwiac.

Gość adasssss
a ile kosztuje test i jaki najlepiej kupic??

a nie mozesz po prostu iść do apteki i poprosić test a farmaceuta ci da. zapłacisz10 - 18 zł, zależy za jaki i skąd jesteś. ja też quicka używałam (mnie nie zawiódł)