Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat kasiastego

W co inwestować pieniądze???

Polecane posty

Gość dylemat kasiastego

Niedługo będę miał trochę kaski (100tyś), którą chciałbym gdzieś zainwestować, co polecacie, macie jakieś pomysły?

Gość ines.ka
w kobiety:D

Gość dylemat kasiastego
nieruchomości niestety nie, bo to za mało pieniędzy (w Wawie) W wiedzę też, ale nic mi po niej, jestem po czterdziestce, czyli człowiek do odstrzału :P Tak tylko się wydaje, że łatwo jest inwestować, ale gdy się ma, to nie wiadomo w co? :P

Gość w nieruchomosci juz nie
predzej w ziemie. W doksztalcanie siebie mimo wszytko Jak masz dzeici to w ich nauke.

kup male mieszkanko albo dzialke niekoniecznie przeciez w Warszawie.Zawsze mozesz wynajmowac i miec dodatkowa kase a wartosc nieruchomosci stale rosnie, wiec nic nie stracisz :)

Gość pole
ziemia działki to zawsze będzie w cenie

Gość niemożliwe
kupisz mieszkanie to cie US zapyta skąd wziąłeś

Gość dylemat kasiastego
mogę kupić kawalerkę w Pruszkowie, a to do remontu i najmniejszą, gdziż tam ktoś szukałby czegoś do wynajmu? :P Zabawne, ale w ziemię też nie mogę, chyba że 50km od Warszawy :P wysokooprocentowana lokata? to chyba nie w Polsce? ;) Lokaty są słabo oprocentowane, dlatego zamierzam władować w nie najwyżej 20-30tyś, a resztę? Może fundusze inwestycyjne? Ale jakie? Jak się za to zabrać? Chętnie bym założył firmę/własną działalność gospodarczą, ale też nie zabardzo mam pomysł... :O kiepsko trochę...

Gość Sierotka Julka
Mozesz zainwestowac w moja nauke, bo nie stac mnie na nia ;)

Gość Sierotka Julka
Zrob wywiad, dowiedz co co jest na czasie, oplacalne, moze jakis doradca ?

tylko nie akcje i nie nieruchomosci.ja radze poczekac na lepsze czasy do inwestycji(bessa) ew. znalezc cos \"mniej konwencjonalnego\" ew. np. akcje ale te z rosyjskiego parkietu na przykllad z taka suma moze sie oplacac. a najlepsza rada to nie sluchac rad innych i robic dokladnie odwrotnie niz radzi wiekszosc.zarabiaja Ci ktorzy ida pod prad.

Gość pewne zrodło prosto z l.a.
kup dolary i czekaj az ich cena podskoczy,albo nowe mieszkanie na mazurach,ew.dzialke jekas fajna

Gość ja w fundusz upycham
Jak na długo, to w fundusz akcyjny. Jak na średnio, to w zrównoważony. Można w akcje, jeśli Ci się chce stresować i śledzić notowania i wydarzenia w gospodarce i polityce. Warto w ziemię, w nieruchomości. W zasadzie cokolwiek, byle nie lokata ;)

Gość piotr3
Ja np udzielam pożyczek poprzez portal http://szybkigrosz.pl a udzielam ich na lepsych warunkach niż chwilówki a i tak zarabiam całkiem sporo

Gość Bassikk
ja też nie wiedziałam w co zainwestować, kompletnie na tym się nie znam. Ale dzięki temu że Pan Piotr Bralczyk mi doradzał dobrze ulokowałam swoje pieniądze. i teraz jestem spokojna....

Gość gość
Ostatni wpis REWELACJA achha chaaaaa!

Gość gość
Pan piotr balczyk napewno zalokuje twoja kase tam gdzie trzeba, a czemu on swoja kase nie lokuje tam? Odp.jest lrosta- bo juz jej nie ma...

Gość gość

Jeśli chcesz zainwestować to zerknij na mennica24.pl. Wybór bardzo duży, wszystko z certyfikatami więc masz pewność, że kupujesz bezpiecznie, nie trzeba się obawiać warunków sprzedaży.

Gość Adrian  Kosmyk

Jeśli posiadasz odpowiednie zasoby masz wiele możliwości , jednak jeśli jesteś początkującym inwestorem polecał bym się wgłębić w artykuł na blogu komet.jgora.pl warto się nad tym pochylić aby się nie przejechać na inwestycji.

Gość gość

Myślę, że możesz poszukać sobie dobrych opcji na mennica24.pl. Mają ciekawe propozycje, sporo monet i sztabek w sprzedaży. Cenowo również wyglądają bardzo dobrze.