Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guru grzybowe

błagam poradźcie mi

Polecane posty

Gość guru grzybowe

Tak wiem, ze tych tematów jest zawalenie na kafe, ale jak wpisuje posty do nich to i tak nikt nie odpowiada, bo malo ludzi je czyta (to odnosnie powodów dla których załozyłam mój topik) Proszę bez głupich uwag i złosliwości, bo jestem na skraju wyczerpania nerwowego. Okres zaczął mi się 13 lutego, czyli dwa tygodnie temu, przez te dwa tygodnie kochałam się z chłopakiem 5 razy zawsze uzywając prezerwatywy, nigdy nic nie pękło, ani sie nie zsunęło. Raz uprawialismy peeting, przed tym jak mnie dotykał dotknął siebie, ale członek chyba nie był mokry, potem pieszczoty i na koniec wsunął mi palec do pochwy. Od trzech dni boli mnie podbrzusze, ciągle jestem senna, na test jeszcze za wczesnie, na objawy miesiączki takżę (dopiero po 2 tygodniach powinna być) I proszę o Wasze opinie czy Waszym zdaniem możliwe jest że zaszłam w ciążę? Dodam, że nie jestem małolatą, mam 25 lat, to jest mój pierwszy partner seksualny i stąd moje obawy. Pozdrawiam.

Gość NIE SADZE.
Nie jestes w ciazy.badz spokojna.mozesz miec zakarzenie pochwy.idz do lekarza-ginekologa dla pewnosci..pozdrawiam.

Gość guru grzybowe
zieki Wam kochane troche mnie uspokoiłyście...odnośnie tego bólu w podbrzuszu to są takie jakieś dziwne skurcze jakby ukłucia tak jak podczas miesiączki.

Gość moze masz owulację...
...i stąd te bóle... heh 16 wie, a stara dupa takie glupie pytania zadaje...

Gość guru grzybowe
ale chyba owulacja nie trwa trzech dni prawda?

Gość na bóle ciążowe
to chyba za wcześnie... Jak byłam w ciąży - to mnie pobolewać zaczęło w 2 miesiącu. Tzn bóle były takie jak przy okresie, ale wystąpiły 5-6 tygodni po zapłodnieniu. Nie nakręcaj się tak - uwierz mi, zajście w ciążę nie jest aż tak łatwe, a jak sobie zaczniesz wmawiać, że jesteś w ciąży - to ze stresu nie dostaniesz okresu....o kurde, zrymowało się ;) Nie martw się na zapas. Różne rzeczy można sobie wmówić. Moja koleżanka, której jak się okazało - zwyczajnie spóźniał się okres - już widziała, jak jej brzuszek rośnie...

Gość guru grzybowe
dzięki :) no kamień z serducha :)

Gość ciocia mania
a moim zdaniem jestes w ciąży buahahahahahhahaha moge byc chrzestną :classic_cool:

Gość guru grzybowe
posłuchaj jak sie chcesz z czegos pośmiać to poczytaj sobie może jakies dowcipy. Ja ma poważny problem, bo mój chłopak okazał sie być patafianem i ulotnił się, więc mnie nie denerwuj dodatkowo

Gość ciocia mania
hehehe po co mi dowcipy jak mam ciebie jełopie :classic_cool: ciocia mania rulezzzzz

Gość guru grzybowe
wiesz pisz sobie co chcesz jai tak nie bede na to uwagi zwracac, bo czytalam twoje wypowiedzi w innych starszych topikach, jestes jedzowata strasznie, jak nie chcesz podejsc do tematu powaznie to nie pisz nic, tak bedzie lepiej

Gość ciocia mania
mówie ci zbieraj na pieluchy zbieraj

Gość malaga tiki taki i kasztanki
ciocia mania ty lepiej na prozak zbieraj a do autorki topiku-> nie martw sie bedzie dobrze, musiałabyś mieć dużego pecha żeby być w ciąży

Gość guru grzybowe
kurczę czyli jednak jest szansa, że moge być w ciąży?

Gość kalkajakalalka
no wiesz, "szansa" jest zawsze, moja znajoma zaszła w ciążę a stosowała prezerwatywy, też jej nic nie pękło, a dzidzia ma juz roczek

Gość guru grzybowe
troche sie obawiam, bo mój chłopak sie rozpłynął w powietrzu, mam nauczke na przyszłość, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Gość Bath_Car
guru grzybowe Witam Ciebie mam podobny problem to był moj pierwszy partner seksualny mam 20 lat i od dwoch dni strasznego stracha tak bardzo sie boje uzywalismy prezerwatywy ale jednak obawa jest czekam z niecierpliwoscia na dzien gdy bede mogla zrobic test ciazowy zeby wszystkie watpliwosci zostały rozwiane.

Gość guru grzybowe
właśnie, ale na test jest jeszcze za wcześnie...może ktoś uzna moje obawy za głupie i bezpodstawne, ale ja jestem przerażona

Gość Bath_Car
to wcale nie jest glupie ze sie boisz normalna sprawa. Kiedy planujesz zrobic test ??

Gość guru grzybowe
no nie wiem mysle, że jak nie dostane okresu, wcześniej i tak to nie ma sensu, bo może nie wyjść wiarygodny.

Gość Bath_Car
wiesz co ja to planuje w sobote pojsc na badanie krwi, stężenie hormonu beta HCG, juz po 6 dniach od zaplodnienia moze wykazac czy jest sie w ciazy czy nie

Gość guru grzybowe
ja bym na Twoim miejscu jeszcze poczekała, po co kase wydawac na test w laboratorum, jesli może byc za wczesnie zrobiony, poczekaj jeszczez tydzien...trzymam kciuki, mam nadzieje, że wszystko będzie ok :) ja tez musze czekac z testem, juz go kupiłam, ale zrobię chyba za jakis tydzien dopiero. chcę miec pewność, że wynik będzie wiarygodny. Pozdrawiam ciepło

Gość Bath_Car
Dziekuje za rade, moze masz racje poczekam troszke co ma byc to bedzie :)

Gość emiiliass
wystraczy ze obliczysz swoje dni plodne i po klopocie:)

Gość guru grzybowe
spoko :) własnie najgorsze jest to oczekiwanie, jak niewiadomo co jest...musimy to jakos prztrwać :)🌻

Gość emiiliass
ale jezeli chcesz byc spokojna mozesz ewentualnie obliczyc dni plodne...

Gość guru grzybowe
juz obliczyłam, współżylismy w dni płodne, zabezpieczając sie prezerwatywą.

Gość Bath_Car
Myslalam ze jak poloze sie wczesniej to zasne i nie bede myslec o tym ale to nic nie daje jeszcez gorzej sie nakrecam :/ ehhh

Gość guru grzybowe
Najlepiej znajdź sobie jakieś zajęcie, ja buszuję w necie, poczytaj książkę...czasu i tak nie przyśpieszysz. Nie ukrywam, że zalezało mi na opiniach jakichś doswiadczonych kobiet, a nie jakiejś tam ciotki...no ale. Mam nadzieję, że ktoś może jeszcze się wypowie. Pozdrawiam serdecznie 🌻