Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghjj

PEWNA OSOBA STĄD PODAWAŁA PRZEPIS NA KOLAGEN Z NOZEK ITD

Polecane posty

Gość dghjj

Prosze, moze wiecie, po przygotowaniu je sie 2 lyzeczki dziennie Jak to wyglada ?

:)Najwięcej kolagenu jest w skórze. Dlatego najlepszym jego źrółem są skóki wieprzowe. Na pierwszy rzut oka skóry mogą wydawać się komuś ordynarne ale odpowiednio przygotowane zatąpią drogie kremy z kolagenem. SA 100% NATURALNE:) Przygotowanie nie jest kłopotliwe, wystarczy ładnie oczyścić ugotowac w warzywami, nastepnie pokroic cieniutko i mam juz gotowe do jedzenia skórki. Najlepiej upakować w małe pojemniczki i zamrozić. Jeść ok 2 łyżeczek od herbaty dziennie. Smakuje jak....galaretka z nóżek (zimne nózki). Polecam także jedzenia własnie galaretki z nóżek. Pozdrawiam!:) Jedna łyżeczka skórek dostarcza ok 5g białka.

Gość timbim
Nie lepiej jeść galaretki owocowe ? Też zawierają żelatynę a nie są takie paskudne

Gość o_rany
hmm, ja bym polecala jesc po prostu sporo wartosciowego bialka, a nie galaratki z zelatyna - zelatyna jest kiepskim bialkiem, bo prawie nie zawiera aminokwasow egzogennych

www.kolagenapteczny.pl prawdopodobnie jedyny nie zwierzęcy a z ryby - rewelka

Gość gość
Z tych informacji co wiem To Kolagen musimy go uczynić przyswajalnym A jego przyswajalność to 5% do ponad 30% A przyczynia się do tego Wit C,A,E W naturze jak jaja ,masło,cytryna,róża itd. Raczej jak widzę nie kwapią się do tych informacji Producenci tych suplementów Tak jak do kurkumy olej i pieprz. Aby była lekarstwem przeciwko rakowi.

Gość gość
kolagen znajduje sie w zimnych nozkach