Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Testowniczka

Chcesz poznać siebie?

Polecane posty

Gość Testowniczka

Opisz mi jak wygląda Twój pokój: kolory, meble, podłoga itp... A odpowiem na pytanie!!!

Gość analina
sufit biały, ściany brzoskwioniowe (cciepły kolor) podłoga to panele bukowe. meble dębowe, stylowane na antyk, kanapa niebieska, nasycony kolor, dużo niebieskiego szkła

Gość no to może ja
ściany białe, firanki i chodniczek granatowy, meble jasny brąż, obróz niebieski, łóżko niebieskie, pułeczka ciemnobrązowa, lampa szara, duże balkonowe okno, pokój 20 m^2 (duży dość), biały kosz na śmieci ;)

Gość Jak ja nie mam mebli
:) Mam niebieskie łóżko ściana zielona mocno ściana zielona lekko :) podłoga? Niebieski dywan :) panele Biała firanka Biała komoda biurko - kolor podobny do paneli - a jaki to kolor? hmmm drewnopodobny :) biały sufit :)

Gość analina
coś jeszcze? :)

Gość no to może ja
no i podłoga to też panele, z tym, że chodniczek jest bardzo malutki no i fotel i taborecik mam jeszcze

Gość analina
okno i drzwi mam biale, żyrandol mąsieżny z niebiskiemi kloszami, dywanik niebieski, firanki nie mam, roleta niebiska

Gość wruuuuuuuuuuuusssssss
jest niebiesk polewj stronie kanapa w kwiaty po prawej druga kanapa w kratke obok komoda ii szafa zregałem oczywiscie naroznym dywan jest brazowy jasny braz oj mam pokó z siorką zyrandol jest tez niebieski ale ciemniejszew stylu wywijany ślimaczkowy z kloszami wformie kwiatków

Gość eheehe
okej a wiec zaczynam ;) w moim pokoju panuje duzo zolci a mianowicie, zoltawe obicie lozka, drewniana pogoda, jasne meble wlasnie takie zoltawe, firanki rowniez takie pomaranczowo zolte upiete po bokach okna czyli tworza taka kurtyne jak z rysunkow z dziecinstwa;).sciany sa leciutko zielone praktycznie nie widac tego koloru, jedna scane chcialam pomalowac na czerwono i mam nadzieje, ze w koncu to mi sie uda ;), dla kontrastu mam w pokoju pare czerwonych duperelkow jak swiecy, ktore uwielbiam.yhm co tu by mozna jeszcze wpisac.chyba to wszytsko jak cos to prosze siedopytywac ;)

sufit i meble (meblościanka)- jasny brąz (drewniane) naturalny kolor :D łóżko i podłoga niebieskie ściany - tapety białe biała firanka drzwi ciemny brąz

Gość bliu
kiedy będaodpowiedzi

Gość nie będzie
odpowiedzi. nikt nie napisał jaki i za ile ma sprzęt rtv, więc nie wiadomo do kogo warto się włamać

Gość znerwicowana Ula
białe sciany,metalowe łóżko,drzwi z małym okrągłym okienkiem, stara komódka a na niej kilkanascie opakowań leków psychotropowych :O co to?

Gość Testowniczka
Na wszystkie odpowiem, chwilka:)

dobra dobra nie masz pomysłu na urządzenie pokoju to propozycje umeblowania ściągnęłaś od nas :P

Gość Testowniczka
Analina - jesteś ciepłą osobą, silnie stąpającą po ziemi. Na przyjaciół wybierasz sobie odpowiedzialne osoby, którym i tak stawiasz wysokie wymagania. Cenisz rzetelność. W środku myślisz czasami o czymś innym, ale rozsądek przeważa. Zgadza się?

Gość Testowniczka
No to może ja - w życiu lubisz mieć wszystko poukładane. Lubisz jak wszystko do siebie pasuje. Na pozór jesteś zimną osobą, ale jak ktoś Cię pozna to odkryje w Tobie prawdziwego, ciepłego przyjaciela:) I co?

Gość Testowniczka
Ja nie mam mebli - niby poukładana, a jednak drzemie w Tobie trochę szleństwa. Lubisz zmiany ale tylko takie, które nie rujnują poukładanego Twojego życia. Trochę w Tobie zimna, które przeplata się z nadzieją, że jutro będzie lepiej:) Może być?

Gość analina
to prawda, ze twardo stąpam po ziemi, ale jestem też niepoprawną optymistką. co do wymagań, to stawiam je wszystkim wokół, oprócz siebie :O że staram się otaczać ludźmi odpowiedzialnymi i rozsądnymi to 100% prawdy i mam opinię osoby rozsądnej :) nie mogę zaprzeczyć niczemu co o mnie napisałaś :) pozdrawiam!!

Gość Testowniczka
Wruuuuuuuuuuusss - jesteś trochę niepoukładana, niby wiesz co chcesz w życiu robić, ale szybko sie zniechęcasz. Nie wiem, dokładnie, które łóżko jest Twoje?

Gość Testowniczka
Cieszę się;)

Testowniczka No brawo... 🖐️ Własnie niby poukładana, ale drzemie we mnie więcej niż troche szaleństwa, które niestety gdzies tam w środku zostało stłumione :( Zmiany? Owszem zgadzam się choć nie do końca mam te życie poukładane :P Trochę zimną...hmmm kolejna racja :) Grunt to świadomośc, że jutro będzie lepiej :) Pozdrawiam:P

Gość Testowniczka
ehehe - jesteś bardzo cieplutką i lubianą przez wszystkich osobą. Myślę, że jesteś zżyta z rodzinką. Marzysz troszkę o małym szaleństwie, ktore na chwilke wyrwie cię z poukładanego życia, ale są to tylko ukryte marzenia. W gruncie rzeczy wiesz co chcesz robić.

Gość kassandra aaa
duzo mebli w brazowym kolorze, na podlodze brazowe panele ,dywan, kanapa podobna, wsumie duzo rzeczy w brazie tylko w roznych odcieniach w pokoju troche kwiatkow, na mablach stoja rzeczy typu , koiminek , jakies kolorowe figurki , sciany biale , firanki tez.

Gość biało bezowe
sciany czerwona kanapa i foteke brzozowo białe komody -niskie dywan oliwka dodadki w kolorze groszkowej zieleni i oliwki, jaka jestem?

Gość Testowniczka
Ja nie mam mebli - super!

Gość kassandra aaa
pokoj jest raczej w cieplym tonie cieplym .

Gość moniśkAA
ściany o kolerze zieleń mięty, ława ze szklanym baltem o kolrze cimnego orzecha, kanapa koloru ceglanego z wyszywanymi rózyczkami i gdziniegdzie napisami, na suficie bałe kasetony, zyranodelek biały z derwnianymi elemntami, pokój niewielkich wymiarów, dywan czarny, z kolorowymi elementami, 3 kwiatki...jeden nazywa się kasztanowie, paprotka a ten trzeci to niewiem, sprzet muzyczny....dośc duży, kolmny siegają mi do bioder, a moze i kapke wyzej:) szafa drewniania, o jasnym kolrze...miodowym, zasłonki białe..no i to by było na tyle.pokoj mam niestety mały....

Gość Testowniczka
Samotny Jim - cenisz prostotę i niezależność. W Twoim życiu jest trochę rutyny, z którą walczysz. Postaraj się inaczej spojrzeć na świat - niedługo wiosna:)