Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

jestem bliska konca....

Polecane posty

no wlasnie!! moj wzrost i moja waga oczywiscie powiedza wszystko,dieta jest konieczna:P bo kudupel ze mnie-162cm:)a waze aktualnie 57kg:O buszujacy wybawicielu dla ciebie:):P

Gość Midzia
dzięki za opinię Emarald - ja poprostu się na siebie ukurzyłam do tego stopnia, że już chyba bardziej nie mogłam. Wcześniej non stop znajdowąłm wymówki, oszukiwałam sama siebie, że kromeczka chlebka mi nie zaszkodzi. więc na razie jestem w stanie wkurzania na siebie i to on daje mi siłę. jakbym była silna to bym nie ważyła 102 kg przy wzroście 175.

ha ztrobilam 30:D ale nie pompek, tylko takich \"wyjazdow\" do przodu na takim koleczku do cwiczen:P dobry sposob z tym jogurtem,tylko ze niestety mam wieksza radoche z wafelka:D

ja też ćwiczę...i też na kółeczku:P ale od myszki...i chyba mi się biceps na palcu wskazującym za bardzo rozrósł:D dobra nie zaśmiecam....powodzenia

Midzia, w sumie chyba Cię rozumiem, raz w życiu ważyłam 68 kg i jadłam wtedy przez miesiąc tylko jedną kanapkę dziennie plus kawa, pomidory, jabłka itp taka byłam zdesperowana :-D

Gość sds ssawedwe
😭 🌻

Gość Midzia
Emereld - ja nie jestem zdesperowana - jestem wkurzona i to wkurzenie wpływa na mnie pozytywnie- pozwala wytrwać w konsekwencji. Desperacja źle wpływa - wtedy człowiek rzuca się na dietę z poczuciem że musi. A ja juz nic nie muszę teraz chcę :-) Ale to chyba przychodzi z wiekiem...

Gość Midzia
laski uciekam - dzięki za rozmowę. Ide spać bo rano pędzę na siłownię. Pozdrawiam