Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin 24

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Marcin 24

Ostatnio rozochoceni gorącymi dniami, zdecydowaliśym się na krótki urlop nad naszym wspaniałym wybrzerzem. Odpoczynek wśród pięknych zachodów słońca i morskiej bryzy, działało niesamowicie kojąco na zszargane codziennymi obowiązkami i permanentnym stresem nerwy. Gdy tylko złoty krąg zniknął tuż za horyzontem a mrok otulił nas swą chłodną peleryną, postanowiliśmy uczcić rocznicę naszego związku kolacją przy świecach i szampanem. Był to bardzo romantyczny dzień, który niestety nie zakończył się najlepiej... Tuż po kolacji i wspólnej kąpieli, po kilku delikatnych pieszczotach wpełzliśmy do łóżka, aby oddać się tam nieskrępowanej delikatny i namiętnej miłości... Następnego dnia okazało się że mój chłopak nie wziął pigułki. Byłem wściekły. Tłumaczył się, że myślał że to ja wziąłem ale ustalaliśmy z góry, kto robi za żonę w tym miesiącu. Od tamtego czasu czuję dziwne uderzenia ciepła; czasami mam nudności i nagle ogarnął mnie wilczy apetyt... Czy to może być ciążą?

Gość Marcin 24
A czy myślicie że to może być ciąża pozamaciczna?

Moim zdaniem też nie :D Szybciutko rób test i pomykaj do lekarza, bo pierwszy trymestr ciąży jest bardzo ważny :D. A folik bierzesz? :P

Gość Marcin 24
fotelik mam w domu, bardzo lubię na nim siedzieć, ale nigdzie go nie biorę ze sobą. powinienem?