Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne jesteście

Lampa typu Lava ma ktoś ?

Polecane posty

Gość dziwne jesteście
nikt szkoda bo :(

Oswietlenia daje troche, ale to raczej ozdoba niz funkcjonalna lampa :) Kolor to wg gustu :) A wosk sobie lata z gory do dolu i z powrotem w kulkach :) Dopoki sie swieci lampa, a potem zostaje zastyga :)

Gość dziwne jesteście
a ty jaki masz kolor ? wode kolorowa wziasc czy ( biala= zwykla ) moze kolorowa lepiej swieci :)

ja też mam :) żółtą wode i czerwony wosk choć lepiej pasowałby mi niebieski do pokoju :D światła to to za dużo nie daje ale mój facet jak u mnie jest oczu nie może oderwać od niej ;) :D

ja mam akurat fioletowo-zolta, ale taka dostalam chociaz kolory bym sama wziela inne, wosk jest zolty w mojej i kiedys tez siedzialam i sie patrzylam jak ten wosk sie rozgrzewa, a potem tak lata z gory na dol i z powrotem i sie zderzaja ze soba te kulki :P

Gość łączenie tematów.
00:52 eyre Kiedyś słyszałam, że płyn to jakiś olej, a to co pływa to wosk. Tu jest cała instrukcja. http://www.oozinggoo.com/howto.html 00:53 Ricoo Dzięki! może sie czegoś z tego dowiem!

Dostalam taka lampe. Jest z czerwonym woskiem a plyn przezroczysty. Nie daje to szczegolnego swiatla ale cos w tym jest bo faceci moga na to patrzec godzinami. Nie wiem co oni w tym widza :)

Gość walduuus
światełko widzimy :o

Gość ja ja ja
ciemnosc widze, ciemnosc :p

Gość mała 11
mam taką lampę-wosk pomarańczowy, olej żółty. jest bardzo fajna, szkoda tylko, że wosk tak długo się rozgrzewa (okolo 2h). mi bardzo przypomina akwarium, można godzinami obserwować te zmieniające się kule. super sprawa