Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Może zbyt wczesna pora ale...

Dziewczyna mi mówi, że moja sperma smakuje jak Colgate

Polecane posty

Moja dziewczyna, kiedy kochamy sie oralnie, "do konca", czesto twierdzi, że smakowałem jak "colgate", czyli jak pasta miętowa. Jak to się ma do tego, co zwykle forumowiczki tu piszę, iż sperma ma smak słono-gorzki itp.? W koncu pasta do zębów to zupełnie inny smak... Czy komuśsię to jeszcze przydarzyło, czy jestem odosobniony przypadek?

Moze jak przestaniesz szorowac fiuta szczotka do zebow to przestanie tak smakowac.

Gość o boze
a moze ona sobie zartowala? przeciez to nie smakuje pasta! wiem :D chyba ze ty jestes osobliwym przypadkiem :D

może faktycznie jestem trochę inny... bo jak lizała mi odbyt to mówiła, że pachnie chałwą :-)

Gość ie.finder
A może tu masz odpowiedź - ze strony: http://www.opowiadania-erotyczne.2pl.net/blogowa_erotyka/polykanie_spermy.html "Ja bardzo lubie sprawiac wlasnie w taki sposob mojemu ukochanemu przyjemnosc. Konczyl on w moich ustach :) ale nigdy nie polknelam spermy, nie wiem czy bym sie przemogla. Kiedys sperma mojego Misiaka miala inny smak, teraz o tyle mi trudniej, iz bierze odzywki (kreatyne, bialko etc.) i sperma calkowicie zmienila smak. Byla slona, a teraz jest kwasna :/ no naprawde, az piecze mnie, tak jak bym ot co umyla zeby jakas mocno mietowa pasta do zebow. Jak bedzie miala inny smak to sie skusze;) narazie podziekuje :D"

Nie podszywaj się idioto. To, że moje ciało pachnie troszkę inaczej nie znaczy, że można się ze mnie nabijać. A powiedzcie mi, czy może mieć to związek z tym, że z ust mi jedzie niemytym siusiakiem?