Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżeela

Prezencik

Polecane posty

Gość Andżeela

Jestem z facetem dwa lata. Dostaje zawsze od niego z jakieś okazji albo bez drogie prezenty. Ja niestety daje mu zawsze jakieś drobiazgi. Źle się z tym czuje...:(

Nie powinnas sie z tym zle czuc. To nie cena prezentu o czyms swiadczy a gest. Prezenty od niego dostajesz z miloscia i tak to powinnas przyjmowac a nie z smutkiem ktory widac w Twoim poscie. Ciebie nie musi byc stac na drogie prezenty. A jak to jest dla ciebie naprawde ciezkie to czemu mu o tym nie powiesz? Jestescie z soba dwa lata, przeciez chyba juz mozecie sobie powiedziec wszystko...

Gość Andżeela
Mówiłam mu o tym wiele razy ale on twierdzi że jestem tego warta i nie powinnam się tym przejmowac. Ale wyobraż sobie sytuacje np gwiazdka Ty wyciągasz drobiazg za jakieś 50zł a Ty dostajesz coś drogiego to porażka!!!

nie powinnas tak tego brac do siebie... a 50 zl to nie jest taki drobiazg ;) Kocha Cie dlatego tak robi :) stac go :) a Ty si powinnas cieszyc a nie doszukiwac sie dziury w calym :)

on dając Ci prezent chce żebyś się ucieszyła, chce zobaczyć radość w Twoich oczach, uśmiech itp. Jeśli okazujesz mu niezadowolenie to dla niego oznacza że znów nie trafił i następny prezent może być jeszcze droższy. Zamiast tak myśleć uciesz się szczerze z prezentu :) i jeśli uważasz że Twój jest tańszy to wystarczy że w trakcie wręczania prezentów dołączych do swojego pocałunek i przytulicie się. To dla niego będzie bardzo cenne i go jeszcze bardziej uradujesz. pozdrawiam

Gość Andżeela
Pewnie masz racje. A może on jest rozrzutny. Wydawałoby się nawet że on pochodzi z biedniejsze rodziny niż ja zdecydowanie miałam więcej atrakcji w życiu niż on. Jego sytuacja się poprawiła jak zaczął pracować ale jest mi przykro bo mógłby część pienążków dawać rodzicom a nie inwestować we mnie

Gość ehhh0976
a co ci kupil na przyklad;)

Gość Andżeela
złotą biżuterie, drogie perfumy.....

Andzeela :) pamietaj ze wazniejsze sa te rzeczy bezcenne :)