Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja jestem

Co dla dziewczynki na roczek ???

Polecane posty

Gość jaka ja jestem

Chrześniaczka mieszka daleko nie mam pojęcia co mogłabym jej dać w prezencie?? Z rodzicami też mam maly kontakt więc nie zapytam :o

Gość ja mysle
ze zabawki edukacyjne sa najlepsze. Jakies duże klocki

Gość jaka ja jestem
Pełno tego na allegro - nie wiem co byłoby najlepsze. Chciałam dokupić jakiś ciuszek ale niestety nie mam pojęcia na jaki wzrost (roczne dziecko)

Moja w tym czasie uwielbiała bawić się ślimakiem i żyrafą z fisher price i inne zabawki tej firmy. W ogóle klocki były i są na topie do teraz. Fajny też jest jeździk, tradycyjny wózek dla lalki.

Ja też dostałam w prezencie dla córki krzesełko liczydełko fisher price. Przez 3 miesiące siedziała na nim non stop. Teraz, gdy ma 1,5 roczku nadal na nim siada, ale rzadziej. Ogólnie polecam. Polecam też jak juz wyżej wspomniałam ślimaka. Córka od 8 miesiąca życia do TERAZ bawi się nim bardzo często. Ma też słuchawkę fisher price, niestey tym bawi bardzo rzadko. Co mnie cieszy, że zabawki fisher price są wytrzymałe:D można rzucać nimi, świgać, a one wciąż jak nowe:D:D

Gość Polecammm
Mój mały dostał stolik edukacyjny z chicco na roczek, do teraz się nim bawi (1,5 roku) Polecam, jestem z niego zadowolona!

Gość jak nie ________
jeżeli chcesz ciuszek to 92-98 ale to też zalezy kazde dziecko inne :)

Gość jaka ja jestem
Widze, że wszyscy polecacie fisher price :) zaraz poszukam na allegro. Stoliki edukacyjne są świetne bardzo chciałabym kupić ale nie stać mnie. Póki co szukam pracy więc rozumiecie :( Szukam czegoś do max 50zł. Przykro mi, że mała mieszka tak daleko, wogóle jej nie znam, nie wiem co lubi.. ciężko wybrać prezent. Dodać musze, ze ma starszą siostrę więc moze coś już po niej mieć. Ciuszek to lepiej kupić większy niż za mały a więc jakiego rozmiaru powinnam szukać? No i pytanie do Was - lepiej ciuszek czy zabawkę?

wiesz ciężko powiedzieć czy lepiej ciuszek czy zabawkę. Ja akurat zawsze wolałam zabawkę dla dzieci. Jeżeli chodzi i ciuszki to roczne dziecko nosi tak na ok. 80 cm, ale wiadomo, ze lepiej kupić większe. No i rozmiar rozmiarowi nie zawsze równy;) z zabawek proponuje coś takiego, w cenie do 50 zł. http://www.allegro.pl/item167358472_jezdzik_pachacz_my_little_pony_od1_3_lat_promocja.html http://www.allegro.pl/item167611851_zyrafa_fisher_price_z_klockami.html http://www.allegro.pl/item167099052_hit_2007_lalka_walizka_akcesoria_super_zestaw.html http://www.allegro.pl/item167836487_wozek_dla_lalek_super_cena_najwyzsza_jakosc_.html

Gość jaka ja jestem
Kroma właśnie ten jeździk obserwję od kilku dni :D Lalka i wózek - super ale obawiam sie, że starsza siostrzyczka by sie tym "zajęła". Zobace jak cena pójdzie do góry, moze kupię ten jeździk :) a co sądzisz o tym ślimaczku co podałam link wyżej?

Moja córeczka lubi wszystko co gra, jej by się podobał ten ślimak. Bardzo często gra na cymbałkach ( są rózne kształty np. krokodyl) - w miarę tania zabawka. Co do ciuchów to zawsze są potrzebne, roczne dziecko chce samo jeść i wogóle wszystko musi dotknąć i czasami efekty są na ubraniach.

Gość jaka ja jestem
Ale sie cieszę 🌼 na pewno zdecyduje sie na tego ślimaka, jeździk bądź żyrafę !! Bardzo dziekuje za pomoc ❤️ !! Jeszcze jedno mnie "męczy" jak powinnam wpisać kartke na roczek? Z jakimś dziecięcym wierszykiem, i jak podpisać?

wiesz co są gotowe kartki na roczek z wierszykami;) ale możesz też od ciebie coś dopisać

Gość jaka ja jestem
Jestem ogromnie wdzięczna naprawdę !!! Na allegro pełno zabawek ale mało kto pisze dla jakiego wieku są odpowiednie a ktos taki jak ja co wogole nie ma kontaktu z dzieckiem nie ma bladego pojęcia!! Mam nadzieję, ze mała będzie zadowolona ;) Kroma 🌼 i dla reszty też 🌼 Pozdrawiam ❤️

Gość Alexxxa
Co do jeździka to jest to klasyczny prezent na roczek albo chrzciny, więc musiałabyś się dowiedzieć, czy dziecko już nie ma czegoś takiego.

Gość jaka ja jestem
Oczywiście zapytam. Będę rozmawiała z żona kuzyna - poznałam ja dopiero na chrzcie i tyle co sie znamy, zresztą z kuzynem nie mam lepszego kontaktu.. zanim zostałam chrzestną dobre 8 lat się nie widzieliśmy ani nie rozmawialiśmy. Zobaczę jak potoczy sie rozmowa i wybiorę cos z tych 3 rzeczy co pisałam wyżej.

jaka ja jestem - zabawki fisher price są świetne! tylko szkoda że drogie.Musze rpzyznać że są to ulubione zabawki mojego synka. Co do ciuszków - lepiej więszy ,ja na roczek już ubierałam 92 co firma to inny rozmiar.

kup srebrny smoczek ze schowkiem na pierwszy wypadniety ząbek.Bardzo mi sie takie podobają,ale niestety moja corka nie dostała takiego....kiedyś jej kupie:):):):):):):)🌼 to pamiątka na lata,a zabawek na pewno duzo dostanie... ,moja corka dostała na roczek zabawki,złoty łancusze z wygrawerowana datą ur.[od chszestnej]zlote kolczyki.samochod jezdzik[od chszestnego]-super polecam. kilka bluzeczek,i kurtke zimową[do kitu]po pierwsze za mała,jakas nie wymiarowa,3 razy wymieniałam ją.I tak juz z niej wyrosła chociaz nie koniec zimy.Kupilam jej drugą...:( wiec ciuszki kupować na roczek-----do bani,,,tragedia...

Gość ja polecam
zabawki do kapieli, kazde dziecko uwielbia pluskanie w wodzie jak nie cchcesz wydac za wiele kup jakies zabawki do wody i ciuszek i bedzie ladny prezent

Gość irenakret
Większość gości zazwyczaj daje zabawki, ileż można..?:| Dziecku dasz chusteczki i się nimi potrafi bawić pół dnia;) W takim razie ja proponuję jakiś prezent pamiątkę, taki który po latach dziecko zobaczy i powie to mój prezent z pierwszych urodzin,fantastycznie!:D Ostatnio spotkałam się z metalizacją przedmiotów, ciekawy pomysł może coś takiego Cię zainteresuje:) http://bucikow.metalizacja-przedmiotow.pl/ http://bucikow.metalizacja-przedmiotow.pl/img/p/83-262-large.jpg http://bucikow.metalizacja-przedmiotow.pl/img/p/90-282-large.jpg

Ostatnio byłam to kupiłam wózek dla lalek i małej się podoba:-) a syn dostał m.in. Rowerek, krowę na biegunach co muczy, stolik interaktywny, ubranka, pieniądze.