Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ARBUZZIK

SEKS BEZ PRZYJEMNOSCI

Polecane posty

Gość ARBUZZIK

JESTEM MEZATKA OD 2 LAT BARDZO KOCHAM SWEGO MEZA ALE SEX WOGULE NIE SPRAWIA MI PRZYJEMNOSCI.NIE WIEM DLACZEGO STARAM SIE PODNIECIC,MYSLE O SEKSIE CHCE SIE Z NIM KOCHAC ALE GDY DOJDZIE DO ZBLIZENIA KOMPLETNIE NIE CZUJE PRZYJEMNOSCI.SPRAWADZA SIE TO DLA MNIE DO ZWYKLYCH RUCHOW I GESTOW.NIE DAJACYCH PRZYJEMNOSCI.NIE WIEM DLACZEGO TAK SIE DZIEJE.CZY KTOS MA PODOBNY PROBLEM.NIE WIEM JAK SOBIE Z TYM PORADZIC.MOZE JA JESTEM JAKAS NIENORRMALNA.:-(

Gość to chodz do mnie
a bedzie ci jak w niebie :-)

Gość ARBUZZIK
to wcale nie jest zabawne.zastanawiam sie czasem moze to ja jestem jakas zle tam zbudowana.albo moj facet ma malego penisa.ale wydaje mi sie ze wielkosc penisa tu nie gra roli.probowalam roznych rzeczy zeby sie podniecic ale seks poprostu na mnie nie dziala.jest ciekawym doswiadczeniem ale na mnie nie dziala.kocham sie z mezem.wiem ze jemu jest dobrze i dlatego chce to robic dla niego lecz ja nic z tego nie otrzymuje.kocha mnie chce sprawic mi przyjemnosc ale nic nie czuje.nie mowie mu otym bo nie chce go ranic.

Gość ARBUZZIK
A może ja złe ruchy wykonuję? Stosuję kombinację skoczka narciarskiego i kucharki, tzn. staję w takim "przykucnięciu" i następnie zaczynam energicznie poruszać rękoma tak, jakbym myła naczynia, albo mieszała zupę. Powiedzcie mi, czy coś robię źle.

Gość ninfomanka
ja tez mam taki problem nic na mnie nie dziala i zupelnie nie wiem co robic wiec jezeli wpadnie ktos jeszcze na to forum bardzo prosimy o odpowiedz! :(

Gość alunciaaaa
ja przez 2 lata mialam to samo. byl bol, jego ruchy nie sprawialy mi radosci, zaczelam wiec traktowac seks jak zabawe, duzo zartowalam z moim ukochanym , no i przez przypadek odkrylam super pozycje, ktora jest zawsze w naszym repertuarze-ja jestem na nim, on lezy, od pozycji siedzacej przechodze do lezacej tak ,by moje nogi byly wewn jego! efekt murowany, bo to ty sobie kontrolujesz sytuacje:) / nigdy nie poczulam orgazmu, gdy on kontrolowal gre/