Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUMIANECZEK

TANIE A SKUTECZNE KOSMETYKI.

Polecane posty

Gość RUMIANECZEK

Dziewczyny jakie polecillybyscie tanie a skuteczne kosmetyki.Ja osobiscie mam juz dosc kupowania drogich a nie zawsze skutecznych kosmetykow zdaje sobie sprawe ze jest mnostwo tanich odpowiednikow.moze znacie jakies.wypsujcie smialo.

Gość OLA 163
Ja osobiscie mam dosc juz szamponow do wlosow.wszystkie odlesnie chemiczne w zaden sposob nie pomagaja moich zniszczonym wlosom.dlatego postanowilam ze koniec z wydawaniem kasy. i tak tez zrobilam.kupilam szampon barwa jest niedrogi swietnie pielegnuje moje wlosy,a ja jestem wreszczie zadowolona i z pelniejszym portwelem

Gość AJAJAJKA
A JA KUPIŁAM POLLENY ZWYKŁY RUMIANKOWY, UMYŁAM I TEZ JEST OK.MAM JESZCZE ALOESOWY I NAGIETKOWY CZY COŚ. MOŻE TAK SIĘ NIE PIENI ALE CZYNNOŚĆ MOŻNA POWTÓRZYC I JEST OK

Gość szukam i szukam i szukam
Nie wiem, może chodzi Wam tylko o kosmetyki to pielęgnacji, ale mogę szczerze polecić tusz do rzęs Rimmel pogrubiająco- wydłużający, jest tani- ok. 12zł a ładnie maluje a jeszcze jak się wcześniej użyje zalotki to już w ogole super. Mogę jeszcze polecić płatki do demakijażu twarzy z peelingiem Vipery, koszt. 0k. 5zł za 40 płatków.

polecam tani, a bardzo dobry kremik do suchej skóry Cutibaza, do kupienia jedynie w aptece, kosztuje około 7 żł

świetny jest także szampon Hipp, choć przeznaczony dla dzieci, dla dorosłych również jest super, barzo delikatny, ma naturalne składniki, włoski sa po nim puszyste i pachnące, nie przetłuszczają się szybciej:)

polecam maść ochronna do twarzy z witaminą A. w mojej aptece kosztuje 1.79. witamina A to retinol a to ja wiadomo podstawowy składnik wszytkiech kremów. poleciła mi znajoma zakonnica. maśc jest świetna. cera wygląda znacznie lepiej.

Gość markasia
Z solidnych kosmetyków to na pewno Hildegard Braukmann. Tutaj zmiany były zdecydowane, skóra zaczęła wyglądać o wiele lepiej, poprawa znacząca, ale musicie mieć dopasowane kosmetyki pod cerę. Ja w zasadzie zaczęłam z nimi przygodę po wizycie w Beauty center Józefów. Po prostu polecono mi odpowiedniki kosmetyków z których te dziewczyny korzystały.

Gość Polecam

Świeze kosmetyki i tanie mozna zalezc w drogerii Ezebra. Żaluje ze wczesniej nie znalazłam tej strony

Gość Kamila

Przede wszystkim przestań kupowac stacjonarnie. Te same kosmetyki mozesz kupic np na ezebra o wiele taniej, od tego bym zaczela. Wtedy juz nie wydaja sie takie drogie 😉

Próbowałaś może Cerasept+?  To fajny płyn do pielęgnacji skóry o działaniu antybakteryjnym i przeciwgrzybiczym.

U mnie podziałało na naskórek i szybciej się regeneruje, a poza tym łagodzi stany zapalne nawet po zabiegach kosmetycznych? 

Gość Matylda

Nie kupuje się stacjonarnie, bo są dużo droższe. Ja zamawiam zawsze pełen zestaw + Cerasept, bo z moim talentem do ran... 

Gość Aleksandra 92

A ja wychodzę z założenia, że albo coś jedno tanie i ..., albo drogie i dobre. ZA JAKOŚĆ trzeba płacić i tyle w temacie. Widzę, że ktoś tu wychwala Ceraspet. No jest do dobry środek dezynfekujący do damskiej torebki dla "prawdziwych artystek". Choć mi się zdarzyło go używać po jeździe na rowerze... Nie pytajcie co się dzialo 😉 

Gość Emilka87

U mnie w domu zawsze jest maść cynkowa i cerasept do przemywania. 

Gość Maria

Dokładnie, srebro jak powszechnie wiadomo jest antybakteryjne. 

Gość Dominika

Ziaja, Ziaja, i jeszcze raz Ziaja! szczególnie krem pod oczy w bławatkiem. Jak macie sińce to on i chłodny masażer działają cuda. A i nie są drogie kremy, niezależnie na który zwrócicie uwagę. Polecam tez zamawiać przez internet, jest o wiele taniej; np. w Ezebra. Jeszcze cashback mam od Tipli.pl tam, to już w ogóle go Rossmanna nie wchodzę.

Gość Agnieszka Lepmek

Jaka ZIAJA? Patrzyłaś na skład tego czegoś, Powszechnie znane jest dezynfekujące działanie metali szlachetnych, a nie...

Gość Julita

Hada Labo. Ich kremy to jest jakieś cudo, a kosztują około 20 zł w rossmanie! Nagle pokończyły mi się problemy z cerą, no rewelacja 🙂 

Gość xcxc

zapraszam http://vegehultaj.cupsell.pl

Gość Kaczucha

Dnia 12.09.2019 o 10:06, Gość Julita napisał:

Hada Labo. Ich kremy to jest jakieś cudo, a kosztują około 20 zł w rossmanie! Nagle pokończyły mi się problemy z cerą, no rewelacja 🙂 

serio ? ja właśnie potrzebuje dobrego oczyszczenia. To sobie wypróbuje ta hade labo a do rossmana mam po drodze więc fajnie że nie muszę za duzo łazic 

Gość Irena

Dziewczyny habo labo + cerasept + domowa maseczka węglowa = BAJKA 

Gość Barbara

Ja zazwyczaj używam Ceraseptu jak wycinam skórki od paznokcji i profilaktycznie leci psik. 

Gość Emilkaa

A ja akurat przy otarciach u dziecka itp.

Gość gość
Dnia 7.10.2019 o 11:13, Gość Irena napisał:

Dziewczyny habo labo + cerasept + domowa maseczka węglowa = BAJKA 

Cera szajs! Kto normalny nakłada na twarz WODĘ UTLENIONĄ? 😮

Gość Oliwia

Ja odkryłam ostatnio cudo, wg mnie nie jest to kwota zawyżona jak na tego typu kosmetyki. Bo testowałam na sobie chyba wszystko, żeby jakoś nawilżyc tę moją suchą skórę. Tylko osoby z suchymi skórkami i odwodnioną cerą sa chyba w stanie mnie zrozumieć :< 

Mowie o MERZ SPEZIAL CREAM MOUSSE HYALURON, tak dokładnie się nazywa. Produkt w musie, więc super się rozprowadza no i nawilża , stosuje na razie od miesiąca i jestem na tak.

Ja dalam ok. 50 zł i zamawiałam online.

Gość Ewka

Ja z moją mamą potrafiłyśmy wydać na kosmetyki pół wypłaty... Teraz stawiamy na sprawdzone środki niezawierające chemii. Robimy  sobie okłady z jogurtu naturalnego z kawałkami ogórka, przemywamy skórę tylko zimną wodą lub ceraseptem i w weekendy różne maseczki na bazie aktywnego węgla, ziół aloesu migdałó itp...