Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maxima1313

Udany zakup kosmetykow-z ktorego jestescie zadowolone

Polecane posty

Jakie stosujecie kosmetyki i uwazacie ,ze sa naprawde godne polecenia?Z ktorych jestescie naprawde zadowolone i polecacie?

uwielbiam samoopalacz diora!!!!!podklady Lancome sa super.Drogie,ale wydajne.Warto zainwestowac.

Gość Moje typy udane
Hmm Podkład i puder sypki dr hauschki Humektan nawilzajacy Physiogel krem Szminka nivea naturalna Szampon joanna - czarna rzepa Odzywka dove- regenerujaca, do b zniszczonych wlosow Balsam nawilzajacy taki za 7 zł, nie pamietam nazwy ... Hmm Balsam bephanten- do suchej skory Mleczko do ciala sebamed

krem do twarzy Lavera: http://www.lavera.com.pl/p68-krem.do.twarzy.htm Przeznaczony dla dzieci, ale ja go używam, bo mam bardzo wrażliwą skórę.Jest dość tłusty,ale ja stosuję go tylko na noc.Rano budze się z doskonale nawilżoną buzią, zero podrażnień i zaczerwienień. Polecam ten kremik, jest wart swojej ceny, i na dodatek naturalny. żel pod prysznic i do kąpieli owoce lesne Body spa Lavera: http://www.lavera.com.pl/p86-owoce.lesne.htm Super myje, nawilża i łagodzi podrażnienia, dobrze się pieni, bardzo wydajny, pięknie pachnie. balsam owoce leśne Body spa Lavera: http://www.lavera.com.pl/p95-owoce.lesne.htm Doskonale komponuje się z żelem o tym samym zapachu, wspaniale nawilża i łagodzi podrażnienia, szybko się wchlania. krem do rąk Lavera: http://www.lavera.com.pl/p15-krem.do.rak.htm Super nawilża, łagodzi,szybko się wchłania. mydło w płynie Lavera: http://www.lavera.com.pl/p198-mydlo.w.plynie.migdalowe.htm Myje, nie przesuszając, pięknie pachnie. Krem Cutibaza: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=9791 Tani, a bardzo dobry. Krem nawilżający na dzień Avene: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=10192 Dobrze nawilża, szybko się wchłania, ma filtry. Preparat do demakijażu Avene: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=10193 Wydajny i skuteczny, nie podrażnia. Krem z bardzo wysokim faktorem Avene: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=10542 Bardzo skuteczny. Ale się rozpisałam....:)

Gość jestem zadowolona z
jestem zadowolona z tuszu 2000 calorie Max factor,podklad isadora super

Ja bardzo lubie kosmetyki Isadory.Szczegolnie polecam cienie do oczu,siwtnie sie trzymaja,nie osypuja,nie robia sie \"wałki\" i dlugo sa na powiekach.Niestety nie znalazlam odpowiedniego kremu czy balsamu.Dlatego czekam na wasze opinie.

Gość a ja jestem bardzo zadowolona
z tuszu Masterpiece Max Factor. Wcześniej używałam 2000 Calories ale Masterpiece jest 1000% lepszy...cudownie pogrubia, wydłuża i rozdziela rzęsy. Ma super szczoteczkę i wystarczy jedno pociągnięcie po rzęsach a już wyglądają fantastycznie. Polecam.

Najlepszy balsam to garnier do bardzo suchej skóry z syropem z klonu, ten czerwony. Wspaniale nawilża, szybko się wchłania i ładnie pachnie:D

Gość uwielbiam tusze
uwielbiam tusz lancoma,balasamy dove

Przypomniało mi sie coś jeszcze::) Podkład Clinique Puder Matujący Stay Matte Rimmel Błyszczyk Oligo 25 Vichy A czy któraś z was mogłaby mi polecić jakąś dobrą odżywkę do paznokci? Kupiłam sobie Sephory, ale w oogóle nie działa, paznokcie tak samo ciagle mi się łamią i rozdwajają:(

Zdecydowanie moi faworyci to: - krem do twarzy Clinique SPF 15 - tusz do rzes Mabyline Volum\' express niebieski (taniutki) rewelacja - korektor Lancome w pedzelku teraz szukam faworyta w rozu, wyprobowalam YSL - niezly ale tym razem sprobuje Givenchy!!

Gość a co z kosmetykami
IWOSTIN??

Gość dobre kosmetyki
podklady i korektory clinique i estee lauder krem dax cosmetics (do cery miesznej) kremy ziaja calma i kozie mleko tusz masterpiece MF krem bioderma AR do cery naczynkowej krem irysowy weleda krm na naczynka Iwostin mleczko i tonik melisa Uroda żele do mycia twarzy lirene

puder matujący Visions Oriflame- dla mnie bomba ( a szukałam długo i z żadnego innego nie byłam tak zadowolona) krem do rąk ziaja kozie mleko- również rewelacja! aksamitna gładkość rąk, no i ten zapach ;)

Gość czarna rozpaczz
ja polecam; - krem NANOBASE- jest po prostu swietny,dla suchej i wrazliwej skory, nigdy nie spotkalam lepszego kremu, - maska do wlosow PANTINE PRO V ta do suchych wlsow z seri zlota linia- bardzo dobra, - jedwab do wlosow BIOSILK- bardzo dobry, - podklad MAX FACTORA lasting perf- uzywam go od 6 lat i nie ma lepszego jak dla mnie,

super odżywka do paznokci essence express nail repair 5000-stift. kosztuje jakieś 15 - 16 zł w Naturze lub w Daglasie

Krem na dzień - Skindividual Oriflame REWELACJA Krem na noc - Olay age defying Tonik - Bioderma Mleczko - Loreal Hydra coś tam Podkład - Colour adapt Max gactor Tusz - Ten nowy z avonu balsam - na noc z Dove, planet spa z oliwką z avonu żel do twarzy - anew avon, jagodowy z Oriflame cienie - Bell i maybelline róż - puder w kulkach z oriflame żele pod prysznic - dove, avon, nivea peeling do ciała - avon planet sap sake i ryż:) peelnig do twarzy - enzymatyczny eris krem do rąk - bielenda z kozim mlekiem, kozie mleko z ziaji i minerały morskie z avonu To moj zestaw niezbędny.

Moje sprawdzone: -podklad Lancome Adaptiv -szminka Estee Lauder Electric -tusz Magnascopic Estee Lauder -samoopalacz Dior Bronze -puder brazujacy Max Factor ze zlotymi drobinkami -cienie isadora -tusz 2000 calorie Max Factor,ale mam wrazenie,ze sie ostatnio cos popsuł.. -balsam intensywnie nawilzajacy do biustu eris z serii Body Art Dziewczyny a jaki krem pod oczy polecacie,po 30?

Gość a znacie super balsam po 30
Hej!Czy znacie jakies ciekawy balsam stosowany po 30 roku zycia? Niestety nic mi nie podchodzi..

Gość upuppppp

Gość kazda dziewvczyna
Tusz do rzes Max Factor 2000 calories, Dramatic look, ale tez mam wrazenie jakbys zybciej wysychal. Jednak uzywam od 10 lat Podklad z AA Balsam do ciala z Dax Cosm.(zaden krem do rak nie nawilza mi tak skory jak wlasie ten ) Odzywka Elseve -rozowa, nadajaca poluysk Npo i wierna jestem szamponom do wlosow z Pantene.Mam cienkie przetluszczajace sie wlosy, zaden szampon nie pasuuje mi lepiej do takich wlosow.

Gość podkład do twarzy
sally hansen equalizer skin

Gość faktycznie Max Factor
2oo calorie sie zepsul troche,ja go tez uzywam od kilku lat i stwierdzam,ze jest gorszy.

Gość do Leanne
Codziennie wcieraj w paznokcie witaminę A. Na efekt trzeba trochę poczekać ;) ale warto!

Gość przepraszam za spaczone nazwy
jedwab w plynie Gliss kur Szampon Dermena Tusz MF 2000 kalorie Balsam Body milk firmy Mildness krem na pajaczki auriga auriderm xo olejek rycynowy;) balsamy bieleny zielona herbata i taki rozowy peeling nivea young do twarzy peeling do ciala 4 pory roku (5 zl a wart ze 3'4 razy tyle- rewelacja!) fajny jest taki kawowy zel pod prysznic z Yver Rocher- pieknie pachnie sweitna jest tania odzywka do apznokci firmy joko- bomba witaminowa sol do kapieli czkoladowa firmy Pontificia Erboristeria sali d abagno al ciocolatto odzywki pierre renee zel nivea young niezly tonik ivostin zwykly taki to te najlepsze sa;]

Gość eris body art
Ja uzywam kosmetykow z nowej serii eris body art sa super.Polecam balsam-maske do ciala i kremy do biustu!!!

Gość AsiaNiebieska
Zestaw do mikrodermabrazji "ORIFLAME" - już po kilku dniach stosowania znikają mi cienie pod oczami, spłyciły się zmarszczki i skóra robi sie cora gładsza. Polecam! :) Gdyby ktoś chciał zamówić, to proszę o meil. Obecna cena - 80zł. Można trochę obniżyć. :)

Gość Jestem baaaardzo zadowolona
z masła karite i olejku jojoba. Bardzo!