Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Check

pomocy!!!!

Polecane posty

Gość Check

Witam. Mam pewien problem, jednak zanim udam się do lekarza chciałąm o coś zapytać. Pierwszy raz odważyłam się siegnac po tabletki antykoncepcyjn eHarmonet. Problem w tym, że... od prawie 2 tygodni (10 dni) mam okres... I wygląda na to, że jutro sie nie skonczy :( Czy coś jest nie tak? Jestem już w połowie 1 opakowania. Czy ktoś miał podbny przypadek? Co o tym sądzicie? Prosze o poważne odpowiedzi, bo naprawdę się martwie

Przy pierwszym opakowaniu tabletek to normalne..tak może byc jeszcze do trzech miesięcy ale to najczarniejszy scenariusz. Zresztą w ulotce tez powinno cos o tym pisać.

Gość Check
przeczytałam i nic o tym nie było :( dziękuję- ulżyło mi... ale nadal mam mieszane uczucia

Gość Check
przeczytałam i nic o tym nie było :( dziękuję- ulżyło mi... ale nadal mam mieszane uczucia

jeśli to cie pocieszy to ja zaczynam pierwsze opakowanie cilestu(po kilku miesiecznej przerwie od tabletek) i tez mam okres juz 9 dni. mozemy ponarzekac razem;) kiedys przy novnette miałam plemiania przez ponad miesiąc i mimo ze może się wydawać że nie wróżę nam optymistycznego scenariusza, to to wszytsko jest normalne i warto się trochę pomęczyć:)