Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia-19

jak zaskoczyc OSTRO mezczyzne w lozku???

Polecane posty

prosze o liczne wypowiedzi a w szczegolnosci mezczyzn ktorzy by sie wypowiedzieli co ich najbardziej kreci i podnieca

Gość Sinistra
nożem do filetowania :o

Gość postawic klocka na klacie
:classic_cool:

Gość bli ble blu
włoż mu wibrator w tyłek podczas robienia loda... Bedzie mu cudownie :)

ale ja pytam szczerze bo chce zrobic mojemu mezczyznie dobrze i zeby byl tym mile zaskoczony

Gość bli ble blu
sylwia!!! mowie powaznie.. jesli nie wibrator to paluszek :)

Gość lek.med. urolog
chodzi pewnie o to co każda kobieta ma między dużymi palcami u nóg

miętooowooo ja już próbowałałam i kończyło się na tym że cukierkiem chciałam się udławić. Lepszym sposobem jest lód i szklanka z gorącą wodą. Na przemian wkładasz do ust lód potem wodę. I pieścisz go w ten sposów. Podobno jest fajnie. Ja nie próbowałam bo mój facet twierdzi że ma zbyt \"wrażliwego\"

Gość aaaaaaaaaaaa......
A może...cukier? Zrób mu lodzika z cukrem w buzi...podaobno fajnie.Ale jak za długo to porzygać się można tak słodko.

hmm...no wiec duzo roznych rzeczy bylo.chcialam mu zrobic stryptiz ale jestem niesmiala,niewiem od czego zaczac itd.ja niemam zbytnio bujnej wyobrazni wiec niewiem.a moj mezczyzna chce czegos innego co go bardzo zaskoczy i podnieci...a wkladaniem palec w tylek nieprobowalam i dziwi mnie to ze facetom sie to podoba

Gość No i topic upadł

Gość pffala
Możesz potrzymać długo w ustach bardzo miętowy płyn do płukania ust i zaraz po tym pieścić go oralnie. Ja to zrobiłam ostatnio dla mojego misia i strasznie mu się podobało... Też Chętnie poznałabym jakies inne ciekawe pomysły!

Gość bli ble blu
Hellscream napisalam we wczesniejszej wypowiedzi, zeby zrobic to podczas robienia lodzika.. Uwazam, ze sam gwalt moze nie byc dobry.. A w drugiej czesci tylko dodalam, ze mozna zamienic wibrator (bo moze go nie byc) na paluszek... Ja tak czesto robie mojemu facetowi :) Jest zadowolony.. Czasami jak sie z nim kocham, to tez tak robie :P Sylwia 19... Paluszek w tej sytuacji wzmaga doznania mezczyzny :) Stymulujesz jego prostata... Niesamowite jak mezczyzna wybucha ;)

Gość enic
przypuszczam, że odrobina wasabi na łechtaczce i prośba o pieszczoty oralne na pewno OSTRO zaskoczy mężczyznę - z pragnienia wyssie Ci wszystkie soki