Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj dylemat

kocham mojego chlopaka bardzo

Polecane posty

Gość moj dylemat

ale czasem mam ochote go zdradzic, nawet ostatnio mam sny jak to robie.. sa bardzo wyraziste i szczegolowe a ja jestem rozpalona i czuje te dreszcze, ktorych juz dawno nie czuje z moim ukochanym... po prostu sex stal sie taki zwykly, przyjemny ale nie taki namietny, nie czuje tego podniecenie, tych emocji... i nie pomaga wprowadzanie zadnych nowosci itp. bo to jest to samo cialo, kochane coprawda ale juz mnie nie podniecajace.. kiedys myslalam ze jak sie kocha to nie mozna zdradzic.. a teraz nie jestem taka pewna..

Gość ciniminis
oj tez tak mam:(..bardzo kocham swojego chlopaka,planujemy wspolna przyszlosc,ale mam czasem taka ochote z kims innym...ohhh...wiem co czujesz:(...

Gość moj dylemat
i co myslisz jak bedzie?..... gdyby on mi cos takiego zrobil serce by mi peklo...... jak sie z tym uporac?

Gość ciniminis
Ja tez czasem sobie w snach wyobrazam glupie rzeczy...tez bym go "zabila" jakby mnie zdradzil...a wiesz co jest najgorsze???Ze wiem z kim bym to chciala zrobic:(...nie wiem co bedzie,ale nie chcialabym z nim byc -absolutnie...ale pociaga mnie- ale ja bardzo bardzo kocham mojego chlopaka i zycia bez niego sobie nie wyobrazam:(...Kurde nie wiem co robic tez:(

Gość Zastanów się POWAŻNIE
Czy kochasz jego czy siebie? Jesteś z facetem dla seksu? Z twoich słów wynika, że tak. wNie dojrzałaś do tego, by być z kimś "na poważne". I tyle w temacie.

Gość To po co się z nim wiążesz
Jeżeli sex jest dla ciebie czymś najważniejszym, niż prawdziwa miłość, to nie wiąż się z nim. Nie nisz mu życia.

Gość Żałosna jesteś.
Szkoda chłopaka na takie puszczalskie nic.

Gość ciniminis
Ale my nie mowimy ze chcemy zdradzic,bo chyba bym psychicznie nie wytrzymala,i zle sie z tym czula,poprostu kazdy ma jakies wyobrazenia seksualne,no chyba ze wy nie amcie:(.....piszemy tylko jak sie z tym uporac...a jak ci sie cos nie podoba to nie wchodzcie na ten topik i dajcie se du*** siana:D

Gość moj dylemat
mam to samo... on ma kolege baardzo przystojnego- i tez nie chcialabym z nim byc ale jak na niego patrze to po mmmam na niego ochote.. jest boski czasami wyobrazam sobie rozne sceny.. wlasnie z nim..... to straszne... mojego ukochanego nie ma w zadnych moich fantazjach erotycznych.......

Gość moj dylemat
dokladnie!!!!!!!! ja nie planuje zadnej zdrady!!!!!! ale te mysli siedzia w mojej glowie nie umiem sie z nimi uporac..... a bardzo bym chciala jesli ktos tego nie stara sie nawet zrozumiec to niech nie komentuje

Gość ciniminis
Same jestescie szmaty...nie wchodzcie tu jak wam sie cos nie podoba...kazdy ma fantazje erotyczne,a od nas sie odczepcie!!!!!!!!!!!!!!! BUUU...!!!!!!...I uwierz,że wiem co to miłosc bo prawdziwie kocham,i sprawia mi to przyjemnosc kochajac sie z moim ukochanym ale poza tym mam jeszcze inne fantazje erotyczne,ktore czasem mi spokoju nie daje;/!!

Gość moj dylemat
podejrzewam ze wplyw na to moze miec fakt ze jest on moim pierwszym partnerem........

Gość Ciekawska babeczka
A ile już jesteś ze swoim facetem?

Gość moj dylemat
nie tylko sexualnym ale i zyciowym....... wczesniejsze znajomosci byly raczej dziecinne i platoniczne

Gość ciniminis
Je z tym chlopakiem co sobie go wyobrazam"kręciłam" niedawno,majac mala przerwe w moim związku z ukochanym-kłótnia wilka i nieporozumienie:(...potem spotykalam sie z "nim"...i teraz....marze czasem:(...i kurde juz czasem spokoju mi to nie daje:(...najgorsze jest to,że teraz sie do siebie nie odzywamy,bo głupio wyszło,a on nie wie ze ja o nim ......:(......ale kocham mojego chłopaka:((....jeszcze dzisiaj go na przystanku spotkala:(,to dzisiaj to juz wogole:(.....masakra....

no nie wiem czy kochasz swojego chlopaka bardzo :o

Gość ciniminis
Jestesmy bardzo podobne-Moj obecny tez jest moim 1szym partnerem takim powaznym...ale chce juz z nim być,nie mowie,że wczwescniej nie mialam kontaktu z partnerami,ale to nie było tak na powaznie jak z "nim"....przez niego tez poznalam co to"sex"......

Gość ja mam podobnie
ja mam 19 latt i razem jesttesmy ponad rok I czsami mi sie marzy maly flirt, romansik... Nie mam konkretnejosoby... On o tym wie Bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie zdrady

Gość ciniminis
Przez jakis czas nie myślała,ale chodzi do mojej szkoly.....i widuje go ...jak go nie widze to nie mysle...ale jak go widuje,to wiesz.....Jeszcze dzisiaj obok niego stalam na przystanku...-głupia sytuacja-kiedys bylo miedzy nami gorąco ,a teraz stalismy kolo siebie jak slupy......niby sie nie widzimy a kolo siebie stoją,a kazde spojrzenia nasze przypadkowe konczyly sie odwroceniem glowy......:(

Gość moj dylemat
nie wiem czy jest na to jakies lekarstwo....... ja nie jestem siebie pewna na 100% na trzezwo tak.. ale jesli bym cos wypila??....... ten moj kolega tez ma na mnie oko, zastanawialam sie co by bylo gdyby on cos zacza... napewno bym go odtracila.. ale po alkoholu?? mam nadzieje ze bym go odtracila.. wiem ze gdybym zrobila cos tak strasznego nie umialabym z tym zyc.....dlaczego te mysli nie daja mi spokoju

Gość ciniminis
Mi juz idzie 20stka,i jestem z moim 2 lata...

Gość wowow
pusta i łatwa jesteś

Gość moj dylemat
wiem ze mnie nie rozumieja niektore osoby ja jeszcze niedawno tez mowilam ze jak ktos koch to nie zdradza... i dalej staram sie tak myslec dlatego nie zdradzam.....a kocham napewno jak nikogo na swiecie..

Gość ciniminis
A ile masz latek???....On juz chyba na mnie oka nie ma,bo ja go olałam,bo wrocilam do mojego obecnego .....on tez dlatego mnie podnieca bo jest taki inny,ma swoj styl i wogole.....zajeb*** poprostu,nigdy wczesniej taki typ chlopaka mi sie nie podobal,a teraz:(???......Boze,tez mnie to dręczy,kiedys myslalam,że to ja jestem nienormalna ?:(

Gość wowow
ale śmieszne jesteście chce wam się próbować z innymi bo łatwe jesteście po prostu!

Gość moj dylemat
taka jestem latwa ze przez 20 lat nie dalam sie nikomu przeleciec chociaz nieskromnie powiem ze do brzytkich nie naleze i powodzenie mialam zawsze!!! wiem ze mam problem... nikomu o tym nie mowilam, chcialabym jakos sie z niego wyleczyc mam 23 lata i jestesmy razem 3 lata

Gość ciniminis
A to jest jeszcze najsmieszniejsze,że "ten" moj koleś,o ktorym mam te fantazje to mi powiedzial,jkak sie spotykalismy,że mnie "kocha".......:(....to juz wogole...

Gość ciniminis
Nie sluchaj tych pustych bab,bo Cie nie rozumieja:) i mnie przy okazji....durne babska,a zobacza ze pewnie niedlugo je to spotka....a my tu zdradzac nie chcemy,tylko wyleczyc sie z beznadziejnego uczucai;/

Gość ciniminis
Mój chłopak wie o "nim",bo kiedys zobaczyl przypadkowo zdjęcia z nim,co zrobilismy sobie spotykajac sie.....strasznie zly był. i mowil,że go zabije.....aha najwazniejszej rzeczy nie powiedzialam,on jest odemnie o rok mlodszy.....:(

Gość ciniminis
jesteś:(???