Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4444

Tampony? Tak

Polecane posty

Gość 4444

Od niedawna zaczełam uzywać tampony i musze wam powiedzieć że jest to wygoda! Gdy używałam podpaski mniej spotykałam się z chłopakiem jestem z nim bardzo dlugo ale nie rozpoczeliśmy jeszcze współżyciabo mam 15 lat a on 16 jednak on często dotyka mnie w miejsca intymne przez spodnie, gdy nosiłam podpaski miałam pewien opór wstydziłam się że on poczuje że to właśnie te dni ale odkąd zaczełam nosić tampony wszystko jest inaczej...Spotykamy się codzień nie wstydze się teraz niczego a to dzięki jednej lekcji która była poswiecona w szkole na dziewczęce sprawy i dostałyśmy m.in. tampony... teraz wiem że jest to wspaniała sprawa! Jednak mam jeszcze jedno pytanie: jakie tampony waszym zdaniem są najlepsze? bo ja używam Tampax.... czy to dobry wybór? Ale jednak nie rozstałam się z podpaskami bo używam je gdy nigdzie nie wychodze i na noc.

Gość dupa blada.............
jak tampony to tylko o.b., wg. mnie idealne. 15 lat używałam tampony, teraz tylko i wyłącznie podpaski (z wyjatkiem lata oczywiście)

Gość Zielona_sznurówka
O.b sa najleprze i jeszcze z ta warstwa "silk-touth" czy jakos tak sa jeszcze lepsze. naprawde goraco polecam O.b.