Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LongerrrRrrr

Jaki byl was 1 raz i jak doszlo do tego i czy bylo fajnie??

Polecane posty

Gość LongerrrRrrr

jak wam sie podobalo ?? i jak do tego doszlo bo ja.... nieplanowalem wcale ;/

Gość Anexxxxis
noooo Longer ;D wypowiedz się jak to było...;D albo tak byłeś w turcjii :P ale to nie ten temat ;))

Gość LongerrrRrrr
To nie w turcji bylo ;p

Gość LongerrrRrrr
a pozatym mow mow a.j ;pPowiedz jak bylo slucham

Gość LongerrrRrrr
NO MOWCIE JAK BYLO;(POTO JEST TEN TEMAT

Gość Anexxxxis
Te bez inicjałów!! pasqdo;D było zajefajnie ....;D

Gość Anexxxxis
Było tak... byłam na wakacjach ;D w górach poznałam kolesia który był zabójczo przystojny ... a kumpela powiedziała wcześniej o swoim 1 razie więc chciałam spróbować... gadaliśmy dużo o tym... i zrobiliśmy to;D buło cudnie ... on orgazm ja orgazm ... później wzięliśmy razem kąpiel i poszliśmy spać ... wieczór był cudny ;D

Gość LongerrrRrrr
Ok... To bylo bardzo spontaiczne i podniecjace ....ona zaprosila mnie do siebie pod byle pretekstem ja na to pewnie to choc ....pokazala mi cos tam na kompie bo wie , ze bardzo lubie gry i takie tam... zaczela cos tam domnie mowic ze juz jstesmi od poczatku lata... i zwiazku z tym ..... On mmi powiedziala czy kiedys to zrobimy ?? Powiedzialem ze dobra ale jeszcze nieprobowalem (ona byla rok mlodsza a jednak zrobila to z kims)Bylo cieplo rozebrala bluzke ... powiedziala domnie co tak siedzisz zdejmij tom bluske ... zdziwilem sie i zrobilem co mowila ....I wtedy ona zrobila 1 krok ...bardzo poczulem sie niesfojo chociaz bardzo duuuzo mowie o tym ale ...Glupio sie poczulem :/Pomyslalem sobie , ze niemam malego i ze czeba kiedys i teraz jest pora na to!!:)wyluzowalem sie rozebralem ja i wtedy mi samo polecialo powiedzialem jej zeby zaczekala zgodzila sie .... wrucielem i sie wytarlem .Wtedy jak wrucilem on powiedziala zebym jej wlozyl palec niewiedzialem poco ale zrobilem to poczulem ze jest taka ciepla i wogule... po chwili juz to sie zaczelo bylo cudownie ...nietrafilem sobie za 1 razem :DAle sprobowalem znowu :)udalo sie robilismy to przez ok. 40 minut To nie walenie konia i niebylo tak szybko ja szybciej doszedlem :DGdy skonczylismy calowalismy sie do kolacji i przytulalismy ... calowalem sie z nia jeszcze przez 1 tydzien a potem polecialem do Turcji na 2 tygodnie i sie skonczylo :(Szkoda... ale brakuje mi tegoo (skonczylem z masturbacja:)

Gość Anexxxis
noooo widzisz longer my tu takie pikantne szczegoly piszemy a nikt nie pisze wiecej... :(( ehhh LUDU PISAĆ!!!!!!!!!!!

Gość 21laaaatka
mialam 17 lat ,a on 20 no i oon nie byl prawiczkiem bylo proste ze do tego dojdzie,poza tym ja sama chcialam byc juz po a tym bardzoiej z kolesiem ktory juz sie na tym znal.zrobilismy to u mnie troche na spontana bo w poludnie po mojej szkole,w kazdym razie jak skonczylismy to troche polezelismy i gdy juz zaczelismy sie ubierac to akurat dzwonil domofon bo mamuska wracala do domu:)mialam farta i tak cale dalsze lo jechalismy na farcie;_)

Gość uppppppp
ja mialam 17 on 20 chodzilismy ze soba i bylismy zakochani szalenczo bardzo tego pragnelam wtedy idac do niego na noc wiedzialam ze to sie stanie ubralam fajne majteczki,on mial winko wypilismy po kieliszku i stalo sie bolalo cholernie ale to bylo piekne,polaczenie dwojga kochajacych sie ludzi,niezapomniane przezycie no i potem krwawilam jak prawdziwa dziewica on mial duzego i grubego,dzis wiem bo wtedy byl moim pierwszym dziewczyny warto to zrobic z czlowiekiem ktorego sie kocha,bo potem zostaja piekne wspomnienia...........

Gość dr Syf-Malaria
Należy zawsze metodą persfazyjnego lotosu smyrać kacze krocze fufką.

Gość Patryk ze Śląska
to stalo sie w maju zeszłego roku. Zaprosilem ja do siebie na grila i zjedlismy wszystkoi i bylo super. Puzniej dlugo gadalismy i calowalismy. I nagle to samo jakos tak poszlo od buziaka do buziaka przez frowajace ciuchy :) strasznei ja bolalo na poczatku ale pozniej bylo cudownie :) Robilismy to niecałe 2 godziny NAPRAWDE !!!!!!!! TO BYLO CUDOWNE !!!

Gość Patryk ze Śląska
a na imię mu było Marian i pięknie pachniał wodą kolońską "Sztygar"