Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NightExpress

Pasy cnoty

Polecane posty

Dla mnie tochore. Jechał sobie taki pan i władca na wojnę, sam gwałcił na prawo i lewo, a żonę chciał mieć \"czystą\" i zakuwał w to cholerstwo. Wiecie, że pierwsze modele w ogóle nie miały otworów na krew miesiączkową? I co, przyjechał taki MĄŻ, zdjął to wszystko, nie dość, że kobieta była brudna, miała złuszczoną skórę, otartą do krwi (jak mąż pojechał sobie na dłużej), to jeszcze pewnie nie raz złapała coś od swojego małżonka \"po wojnie\".

Gość tiriririri
łooooooo fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. a jak wojna trwała kilka miesięcy? to pewnie nie chciał jej w ogóle dotknąć i już całkowita masakra. bidna kobicinka nawet sama się zaspokajać nie mogła :O

Gość mogła to nie było obcisłe
Były dwie dziurki- na wysokości pochwy i odbytu, ale załatwienie się przez to było baardzo niehigieniczne :) Wiecie, w tamtych czasach kobiety i tak nie myły się zbyt często ;)

Gość tiriririri
Dobrze że w tamtych czasach nie było basenów bo jakby sobie poszła popływać to by utoneła!!

Gość w dzisiejszych czasach tez sie
przydaje! Tylko ze w bardziej "cywilizacyjnej wersji" (moja suczka nosi taki jak wychodzi sama w domu), np. http://sklep.bdsm.pl/more.php?id=102&link=%2Fproducts.php%3Ftype%3Dsearch%26keywords%3Dpas%2Bcnoty&type=search

a taki pasik dla Pana i Władcy,też by się przydał.........

Czytałam gdzieś że pas cnoty zakładały sobie same kobiety... przed podróżą. Stanowiło to idealną ochronę przed gwałtem. Oczywiście kluczyk musiały zostawić w domu;)

no właśnie ! to dlaczego Pan I Władca nie mógł sobie też takiego załozyć?

W zimowe wieczory myję sobie odbyt mydłem \"Biały Jeleń\", po czym smaruję sobie sutki wydzieliną kuprową pelikana błotnego i zadowolona z nieprzerwanej passy dostaw z Telezakupów MANGO siadam sobie w kąciku masturbując się dyskretnie pod ryciny z dwumiesięcznika \"Praktyczne problemy speleologii\". :)