Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lu-krecja

Czy któraś z Was słyszała o kosmetykach KRYOLAN?

Polecane posty

Gość Lu-krecja

Mam na myśli głównie podkłady kamuflujące. W czerwcu mam ślub i potrzebuję najbardziej kryjącego podkładu na świecie, który ukryje moje bordowe policzki, a przy tym wytrzyma całą noc. Czy któraś z Was może testowała podkłady tej firmy?

Gość Lu-krecja
Hej dziewczyny nie słyszałyście o tych kosmetykach filmowych i teatralnych???? Podobno w telewizji malują tym wszystkie aktorki, prezenterki itp.

Gość Lu-krecja
Na prawdę nikt nic nie słyszał???????????????????????/

Gość Kokaina27
Ja na tym pracowalam, jestem po wizazu, bardzo profesjonalne i dobre, swietnoe tuszuja, zreszta nie mam pytan. Najlepsze

Gość Lu-krecja
A czy podkład tej firmy rozwiąże mój problem, który opisałam w pierwszym poście?? Jeżeli tak, to który, bo wiem, że firma ma kilka podkładów.

Gość Kokaina27
Przedewszystkim makijaz prawidlowo wykonany tymi komsetykami polega na dobraniu kilku odcieni ktore sie miesza ze soba, oprocz tego dorzuca sie do nich barwniki biale, czerwone, zolte(korektory) i w zaleznosci od danego kolorytu cery uzyskuje sie pozadany odcien. Pracowalam w taki sposob i raczej niewyobrazam sobie zeby samemu cos takiego zrobic.Czemu nie wybierzesz sie do wizazystki ktora pracuje na Kryolanie?

Gość Kokaina27
Dodam ze kosmetyki te pokryja doslownie wszystko pod warunkiem wykonania makijazu tak jak napisalam powyzej, Niektore kobitki mialy nawet tradzik rozowaty w stanie 3 fazy, a po makijazu nie bylo sladu czerwieni i krost.

Kiedys miałam robiony makijaż iwczorowy wlasnie tymi kosmetykami, tzn. podkład był tej firmy i musze powiedziec ze wygladał i trzymał się dobrze...a co do wybierania sie do wizazystki...to i owszem watro ale musi byc sprawdzona ..do dzis wspominam jedną amatorkę (z dyplomem i Bóg wie czym jeszcze) która zrobiłąm mi na policzku plamy brazowym cieniem i wmawiała mi ze poprostu taka mam skóre...:Oa rzes nie malowała...bo nie...:O wiec warto dobrze poszukac

Gość Lu-krecja
A jest gdzieś w Lublinie makijażystka, która mnie pomaluje Kryolanem?? Może ktos coś wie na ten temat?

Gość upsssssssssa
wlasnie dziewczyny gdzie to mozna dostac w w-wie? szukam podkladu kryolan ultrafundation...

Gość ooooooooooo1
up