Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwcieczona

byla dziewczyna co zrobić

Polecane posty

Gość rozwcieczona

mam problem z byla dziewczyna mojego chlopaka chodzimy ze soba juz dwa lata a ona ciagle wysyla mu sms i puszcza sygnaly z tego co wiem to on jej nie odpowiada i nie chce miec z nia nic wspolnego ale ja boje sie ze to moze sie zmienic

Gość u mnie jest inaczej
to on chce wysyłać do niej ciche esesy. nie wiem co robić bo wszystkiego się wypiera, a ja znalazłam w jego komórce eski które wysyłał. :(

Gość dobrerady
a w ryj dziewuche zlać

Gość rozwcieczona
też sie nad tym zastanawiala mtylko ona jest wieksza ode mnie

Gość morfea
Jeżeli on jej nie odpisuje, to ona powinna się już dawno zniechęcić!! Uważaj żeby Cię w konia nie robił, bo gdy się okaże, że za twoimi plecami jednak pisał, to będzie cholernie przykro i stracisz zaufanie do niego na zawsze. radze szczerze pogadać z chłopakiem. Powiedz mu, że chcesz postawić sprawę jasno. On musi wiedzieć , że nie wolno mu robić idiotki z Ciebie ani z niej dając jej jakąś np. nadzieje. Więc coś z tym zrobić trzeba!! Porządek musi być!!

Gość rozwcieczona
kurde ja bym sie wsciekla jakbym odkryla to co ty ze pisze do bylej bym chyba kazal mu wybierac albo ja labo ona i juz po co sie meczyc w takim zwiazku

Gość rozwcieczona
jak na razie mu wieze pokazuje mi kazdego sms i pisal jej zeby dala spokoj a ona dnadal puscza calymi dniami sygnalki i sms raz na jakis czas

Gość do mnie też ktoś puszcza
sygnałki, nie wiem kto , pewnie jakaś niedopieszczona - to jej numer 510860165. podaję go ku przestrodze, może panience się odechce puszczać sygnały do nieznajomych :P

Gość rozwcieczona
no tak ale ty nie wiesz kto ci wysyla zreszta glupi zwyczaj puszczania sygnalkow juz lepiej sms wyslac