Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koktail-mniam

koktail na wywolanie skurczy???

Polecane posty

Gość koktail-mniam

jestem juz dobrych pare dni po terminie i slyszalam o tym koktailu na wywolanie skurczy.olejek rycynowy-2 lyzki + sok pomaranczowy+ sekt. czy moge sobie sama ta miksturke zrobic? czy jest to niebezpieczne? ponoc nie jest to takie dobre by wywoluje birgunke i to powoduje te skurcze.ale czy warto? juz bym chciala miec malucha kolo siebie,ale moze on chce jeszcze tam pobyc?co byscie zrobily? a moze wy macie jakies mniej drastyczne metody,albo same pilyscie ten koktail i bylo wszystko ok po nim? prosze o rady.i dzeikuje za odpowiedzi.sprzatanie i wspolzycie i inne prace domowe niepomogly duzo.

Gość koktail-mniam
nikt nie probowal??

może lepiej czerwone wino ? podobno tez pomaga a po olejku rycynowym to Cię zapewne przesra za przeproszeniem i to raczej nie bedzie przyjemnne

przeciez i takl musi sie urodzic w koncu :P po co kombinujesz?

teoro kabaret moralnego niepkoju jest THE BEST :classic_cool:

a_cha ---> no ba ! ;) inaczej nie miałabym takiej stopki a i owszem :classic_cool: ;)

Gość koktail-mniam
no wlasnie, boje sie tego by czego zle nie zrobic malenstwu i nie zaszkodzic, a z drugiej strony juz bym chciala byc po,albo czuc ze sie cos juz zaczyna dziac.ponoc duzo kobietom pomoglo i nie mialy one zadnych problemow,tylko lekka biegunke ale ponoc to tez dobre ,przy porodzie miec jelita puste.

Mi pomógł sex. Przyjemne z pozytecznym. Po 1,5 godz zaczęło sie i za 4 godziny od pierwszych skurczy był na świecie synek. Polecam.

Gość koktail-mniam
wiesz a_cha czekasz te 9 miesiecy to te pare dni tez poczekasz,ale ja sie boje mimo tego ze lekarz zapewnia mnie ze z baby jest wszystko ok,wody sa czyste,i nie mam sie co bac. ale ostatnio duzo sie dzialo z babykami i byly jednak po czasie rodzone i mialy problemy bo byly juz w zielonych wodach .:( a tego bym nie chciala.powiem ze mam dobrego lekarza i ufam mu,ale... no wlasnie ale

sex bedzie dobrym rozwiązaniem :D🖐️ basiarz \"...ale,że Dudka na Mundial nie wzięli ....\" :D heheheh

moja ciotka 50 minut po wypiciu kieliszka czerwonego wina dostała pierwszych skurczy i ledwie do szpitala zdążyła :P Kacper urodził się (a raczej wypadł bez parcia z jej strony) jakieś 45 minut od momentu pierwszego skurczu :P ehh szczęście miała ale mam nadzieję, ze to jakaś dziedziczna cecha bo moja mama w sumie troje dzieci rodziła 4 godziny (w tym najdłużej mnie bo jakieś 1,5 godziny :classic_cool: ) może spróbuj to winko ? Acha --> taaaaaakże tego :P :P ej a nie wiesz co z PAULKĄ ?? bo sie tak zapatrzyłam w te ciężarne i ich suwaczki i wiem, ze termin dopiero na kwiecień ma a już jej prawie miesiąc tu nie widziałam i nie wiem czemu ale się tak jakby martwię co z nia mimo, ze jej nie znam kompletnie :P

Gość koktail-mniam
dzieki teoria:) i basiarz:) sex jak do tej pory nie wskoral nic,procz przjemnosci:) winko tez popijalam ale biale,kapiele tez, ale winka czerwonego to moze i dzisiaj sobie jeszcze kupie:) i z mezem wypijemy:) dziekuje za podpowiedzi

Gość koktail-mniam
ostatnio z mężem uprawialiśmy pissing, ale była jazda :D

Gość koktail-mniam
wez przestan to naprawde jest niesmaczne.ktos sie podszyl pod moj nik

bo Paulka123 - to baaaardzo fajna dziewczyna - nie sposób Jej nie lubić :) nie wiem co z Nią ....niestety :( ale jakiś czas temu jakaś dziewczyna pisała,ze ma Paulka jakies kłopoty z netem i nie bedzie Jej przez pewien czas :);) takze napewno wszystko ok u niej i Mani :)