Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pakdiijjufkfkv

nie któtrzy są tu wkur********-komentujcie

Polecane posty

Gość pakdiijjufkfkv

zauważyłam że niektóre dziewczyny są chamskie bo jak ktoś napisze jakiś problem to one piszą takie teksty "głupia jesteś itp." a czy te dziewczyny zastanawiają się nad tym że dla niektórych jest to ważny temat???

a co je to obchodzi niestety. fajnie się powyżywać bez konsekwencji. a że ktoś ma problem, choćby idiotyczny, to nieważne

ja tylko tak pisze jak jakaś dziewczyna zakłada setny topik o tym samym nie sprawdziwszy nawet wcześniej, że identycznych topików jest juz masa :O

black cherry ---> no proszę Cię :P i nie chodzi mi tutaj o wyszukiwarkę bo tam coś znaleźć to graniczy z cudem nawet dla mnie :P ale kurczak wchodzisz w byle jaki dział i patrzysz mniej wiecej ile dziewczyn dzisiaj zadało pytanie czy to prawda , że po tabletkach anty się tyje :O :O :O :P

a najbardziej (nie wiem czemu) rozwalają mnie topiki pt \"Mam problem - pomóżcie\" właże a tam przydługawa i nudna historia, ze znam chłopaka, podoba mi się, raz z nim gadałam, potem coś tam , potem on coś tam, teraz nie dzwoni, nie wiem czy się odezwać i kurna szlag mnie trafia na miejscu :O a najgorsze jest to, że nie wiem dlaczego te topiki tak mnie bulwersują :P

TEORIA mnie bulwersują topiki z cyklu pomóżcie, na które wchodzisz a tam bełkot - i nawet jakbyś pomóc chciała to nie wiesz czego pomoc ma dotyczyć :D

black cherry --> o to to to ;) właśnie o te mi chodziło :P jeszcze Cię złapię --> na te czy jestem w ciązy to już nawet nie wchodze bo szkoda mi nerw :O jak kilka razy weszłam i dziewice pettingujące się w bieliźnie chciały leciec po postinor to mi się słabo zrobiło i od tej pory nie wchodze, zeby się nie stresować :P

Gość pakdiijjufkfkv
fajnie ale wy nie zdajecie sobie sprawy że takie byle jakie tematy dla was dręczą inne dziewczyny po nocach ale wy myślicie że to byle co bo było już podobne pytanie ale ja bym napewno lepiej i pewniej się czuła gdyści odpowiedzsieli na moje pytanie jakoś normalnie a nie wtypie"głupia jesteś" i wiele dziewczyn ma takie problemy a wy tak piszecie i potem dziwić się że jest tyle samobójstw a są one dlatego że człowiek nie potrafi poradzić sobie szam! (ja założyłam ten topik)

pakdiijjufkfkv ---> sorry ale jak 19 latka zakłada topik, że nie uprawiała seksu a mimo to boi się , ze jest w ciązy i skąd ma wziąć recepte na postinor to oprócz słów GŁUPIA JESTEŚ nic innego normalnemu człowiekowi do głowy nie przyjdzie czytając takie brednie :O sorry ale taka jest prawda

no cóż - dla mnie cafe jest często źródłem niezłego ubawu - normalnie ryczę ze śmiechu przez monitorem :D

ostatnio też biega tu taki temat: przespałam się z ojczymem. jakaś 17-nastka chyba jeżeli to nie prowokacja - boże co można myśleć o takich ludziach i takich problemach.

Gość pakdiijjufkfkv
po co pisać "głupia jesteś" poprostu nic nie pszcie a te co się śmieją z czyiś problemów to egoistki!

Gość spokojnie to tylko awaria
Za moich czasów tołkowało się takie tematy z koleżankami.Znak naszych czasów:nie ma znajomych,którym można się wygadać.A gdzie mają się uczyć,na "brawo"?już za moich czasów było beznadziejne,ale teraz to już porażka,moje dziecie to czyta(wstyd nie czytać,sic!)Czy na lekcjach?(jak je zwał tak je zwał)Dlatego nie dziwię się,że szukają rady na forum.A,że zakładają topiki?A ktoś je poinstruował jak szukać wypowiedzi?Nasza młodzieżjest tak błyskotliwa,że google to ogólnie trudne do wyłapania(no,chyba,że chodzi ojakąś gwiazdkę pop,czy jakone teraz się zwą)Trzeba dać pytanie i czekać na odpowiedź...czytakie młode ma czas szukać,nie ono chce mieć już.Więc iseks jest czasem zbyt"juZ'

black cherry ---> hehehhe dobre :classic_cool: a najlepsze jest to, że one wymagają, ze 30 osób na kafeterii będzie wiedziało o co mu chodzi zamiast zadzwonić do kolesia i się najnormalniej w swiecie zapytać :O :P pakdiijjufkfkv ---> dlatego ja nic nie pisze ale takie problemy mnie rozwalaja bo czytając to mam wrażenie, że tu same 13 latki siedza :O

Spokojnie... chyba masz rację niestety. za naszych czasów się plotkowało z psiapsiółkami ;) ja ma 29 lat - bravo i popcorny pamiętam dobrze, też czytałam. ale teraz dzieciaki z tych bzdetów za 5 gr od wiersza zrobiły sobie wyrocznię. i są coraz bardziej zagubione niestety. tylko że na cafe też bywają porady i \"porady\" - i jak dzieciaki mają z tego wybrnąć, zwłaszcz jeśli chcą \"już\"

Gość ja sie znikogo nie smieje
bo nie chce aby ze mnie sie smiano ale sorki ludzie cos tu nie gra panna ma 19 lat kochala sie z chlopakiem a teraz pytania: 1. jakie sa objawy ciazy?- kurna toz przeciez kazdy wie ze kazdy ma inny organizm jedna bedzie zygac po miesiacu droga wogole jednej brzucha wywali jak balon po drugiej nie bedzie nic widac 2. boze jestem w ciazy co robic- a w ustach 19 czy 16 czy 25 powinno to brzmiec boze jak nie zajsc w ciaze skoro juz uprawiam ten seks. dziewczyny chyba nie chodzily na biologie i do dzis nie wiedza skad sie biora dzieci skoro dopiero po seksiku przezywaja ze moga byc w ciazy jakby ktos im dopiero to powiedzial ITD ITP takie pytania sa dobijajace i jak tu nie przerwac tego pasmagdy dzieci maja dzieci taka prawda przykra prawda pierwszo seks potem myslimy a to czesto koczy sie zle najczesciej dla dzieci tych mniejszych oczywiscie KAZDY JEST MADRY NA SWOJ SPOSOB :p

uwazam ze tamten topik byl tylko podpucha popierwszze osoba chora na bulimie nie przyzna sie nigdy choroba bulimia to choroba psychiczna tu zawodza czynniki psychiczne i do takiej osoby nie dociera ze sie zabija wiec tym bardziej nie powie przed swaitem ze jest samobujczynia wiec dobra podpuchaa

owszem - to może być piękna prowokacja :) tylko co z tymi dzieciakami, które tego nie wyczują? szkoda że ludziska nie chcą brać odpowiedzialności za to co piszą :O

dokladnie jakas mloda dziewczyna to przeczyta i stwierdzi mala bulimia to nic groznego

Dla mnie to trochę śmieszne,bo kiedy się całowałam na imprezie mając 16 lat,gdyby ten koleś(a zarąbiście mi się podobał)wiedział co ze mną zrobić(miał tyle lat co ja,więc nie bardzo wiedział)to wszystkie nauki(a byłam uświadomiona przez rodziców jako dziecko mieszkające w internacie)wziełyby w łeb.

niestety ale dzieciaki nie są w stanie sprostać emocjonalnie temu co przeżywają dzięki kolorowej prasie i tv oraz durnym znajomym. niektóre 16-stki maja problemy jak 40-tki po 2 rozwodach :O dzieciaki bez dzieciństwa za to wystraszone potencjalną ciążą i łykające postinor - ech!

to jest jak z tym powiedzeniem madry polak po szkodzie ja myslalam ze wszystko juz wiem na temat seksu swoj 1 raz mialam gdy mialam 19 lat a tu zonk raz bez zabespieczenia i shiz ale nie zaszal w tedy i od tej pory dokladnie 4 lata polykam tabletki co pozwala kochac mi sie spokojnie i spac

Znam dziewczynę,lat 13 pierwszy okres na wakacjach.Babcia dzwoni do jej ojca,że ta dostała @.Facet ze mną pracuje,więc zwierza mi się,że córka jest już kobietą.Znam babcię,więc instruuję ojca,coby córka nie popełniła samobójstwa,po prostu taka jest fizjologia,jakkolwiek babcia się z tym nie zgodzi.Zdradzam tajemnicę mojej córce(równolatce,której staram się tłumaczyć wszystko,i zawołania pt:zarzuć mi tamponem!nie są nowością,oczywiście,wie po co mi on i dlaczego)i córka tego znajomego chwali się koleżankom,że ma @ a potem nagle okazuje się,że tylko ja wiedziałamo jaj przypadłości i rozgadałam dziewczynom...Wstyd straszny,bo ona miesiączkuje,a ja stara baba latam i dzieciom rozgaduję.Byłam conajmniej zszokowanA,ale same powiedzcie,czy te dziewczyny mają wiedzę???

Gość dziewczyno
nie mają wiedzy ostatnio mnie jakaś dzieweczka na forum zszokowała - jakie tabletki może kupić w aptece bo rozpoczęła współżycie. twierdzi że ma 16 lat więc nie może do ginekologa iść bo jest za młoda. :O

Krew nie woda...trzeba było napisać,że do gina marsz!A jeśli nie to globulki:) No skąd laski mają wiedzieć,jaśli niktnie powie?