tego tego 0 Napisano Luty 28, 2007 czesc, mam pytanie.po przerwie zaczelam brac tabletki-pierwsze opakowanie. wiem ze w takiej sytuacji moze wystepowac krwawienie, ale u mnie jest dziwna brazowa ciemna i mazista wydzielina:( czy to normalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Luty 28, 2007 prosze odpowiedzcie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerazona mala Napisano Luty 28, 2007 mozesz zajrzec na moj temat. chociaz Ty wnioskuje ze jestes przy pierwszym opakowaniu, tez tak mialam, zreszta przy pierwszych opakowaniach to normalka i nie ma sie co martwic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerazona mala Napisano Luty 28, 2007 jakby co http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3419964 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Luty 28, 2007 dziekuje ci bardzo..no wlasnie ja ytez cilest biore...ale przy pierwszym opakowaniu jak zaczelam brac tabletki mialam krwawienie-ale to bylo normalne czerwone krwawienie..a teraz po 2 miesiecznej przerwie brazowa mazista wydzielina:( nic mnie nie bolalo ani w przerwie ani w czasie okresów które normalnie mialam regularnie w czasie gdy nie brlam tabletek... czemu teraz ta wydzielina jest dziwna?? czy to oznacza ze cos jest nie tak???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerazona mala Napisano Luty 28, 2007 pytalam sie tutaj wczesniej na forum o to jak jeszcze nie mialam takich dolegliwosci (tzn pytalam sie o same brazowe plamienia) i jakas dziewczyna mi odpisala ze ma tak samo i ze lekarz jej powiedzial ze tak organizm reaguje na wahania hormonow. mysle ze narazie nie masz sie co martwic:) ale jezeli w nastepnych cyklach bedzie sie to powtarzalo to koniecznie idz z tym do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Luty 28, 2007 dziekuje Ci serdecznie..bardzo mi pomoglas i uspokoiłąś:) tyrzymaj sie...bez bólów:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przerazona mala Napisano Luty 28, 2007 no teraz u mnie lepiej:) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tego tego 0 Napisano Luty 28, 2007 dobranoc!!!!!zdrówka życze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach