Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lybaaaaaaa

PROSTUJECIE WLOSY?

Polecane posty

Gość lybaaaaaaa

Jesli prostujecie to jakie prostownice mozecie mi polecic? I co nakladacie wczesniej na wlosy przezd prostowaniem?

Gość lybaaaaaaa
Wszystkie macie krecone? Wiem ze teraz modne loki ale czasami dla odmiany mozna lekko podprostowac

Gość lybaaaaaaa
Ja tez mam krecone ale jakos ostatnio zachcialo mi sie prostownicy i jakiegos srodka do prostowania.Moze ktos doradzi.Wlasnie jestem na kupnie i jutro wybieram sie na polowanie

Gość kasiasta
ja prostuje :) mam jakąś prostownice z allegro EUROLUX za 50 zł. żadna rewelacja ale nie narzekam :) kiedyś używałam jedwabiu do włosów, ale jakoś mnie nie przekonał. poza tym jest dość drogi. A teraz mam odżywke do włosów wyciąg z łożysk zwierzęcych ( nazwa może odstraszać ;p ) ale odzywka jest rewelacyjna! Zamówiłam u mojej fryzjerki litrowe wiadero za 25 zł. Ona używa tego w salonie. Włoski się ślicznie błyszczą i nie puszą :)

Gość lybaaaaaaa
Umyjesz wlosy nakladasz te odzywke i prostujesz? A wczesniej podsuszasz? A Twoja prostownica jest ceramiczna? Bo myslalam ze do prostowania musze zakupic jakis specyfik hm

Gość kasiasta
tak ten wyciąg złożysk naklada się na mokre wlosy. potem splukuje suszy wlosy i prostuje. jedwab mozna nakladać na mokre jak i na suche wlosy, oczywiście bez splukiwania ;p są też rożne specjalne kosmetyki do prastowania wlosow ale nigdy nie probowalam. nie mam ceramicznej prostownicy ale podobno sa one lepsze. przy wyborze prostownicy radze kierować się jej mocą. ponoć im wyższa moc tym lepsza prostownica

Gość lybaaaaaaa
Widzialam ofert 220 mocy.To dobra? Jestem w stanie wydac do 500 zl Mam suche wlosy wiec nie chce ich popalic bo wlasnie zapuszczam.Dlatego jak ktos ma sprawdzony srodek do prostawania to dajcie znac.

Gość kasiasta
łoooo. skoro planujesz wydać do 500 zł to naprawde niezły sprzęcik możesz sobie kupić. nie kjestem znawcą ale może zapytaj sie swojego fryzjera jaką firmę by ci polecał. wiadomo że im wyższa cena tym lepszy sprzęt, wiec raczej zadnego bubla nie kupisz :)

Gość lybaaaaaaa
kasiasta a o tej odrzywce 1 raz slysze.A mozna ja gdzies kupic normalnie w sklepie? Kiedys kupowalam taka wyciag z henny w aptekach zlbo w zielarskich byla WAX sie chyba nazywala.Ale jakos niemialam do niej nerwow zakladac na glowe te gorace kompresy itp.a jakos skutkow nie bylo widac.

Gość zdobadz jego adres i
ja mam Tondeo i nie narzekam

Gość kasiasta
jest to krem pielęgnacyjne do włosów z wyciągiem z łożysk Placenta, firmy crema midollo albo serical. trudno mi określić bo na wiaderku dużo napisow ;p;p;p nie wiem czy jest w sklepach, jak już to w hurtowniach fryzjerkich albo takich podobnych :) ja zamawiałam ją u swojej fryzjerki

Gość Kassiopea
ja mam kręcone i tak co drugi tydzień prostuję - dla odmiany :) Mam prostownicę Philipps z jonizacją, więc taką sobie kup, żeby nie przesuszała włosów. A co do specyfików, to jest dość sporo gotowych preparatów do prostowania włosów ( wrzuć w wyszukiwarkę Allegro) i nakłada się bezpośrednio pzred prostowaniem, wtedy włosy są gładkie, błyszczące, nie wysuszone, jak u Japonki na przykład :) u mnie tak jest, bo mam czarne włosy, ale swoje mam mocno rkęcone i efekt jest rewelacyjny

Gość lybaaaaaaa
Kiedys kupilam taka zwyklejsza metalowa byla i byla lipna na moje wlosy bo ja ma suche a po niej mialam szope jak lew.A mysle zeby teraz kupic dobra i jakis srodek dobry bo mam ochote na mieciutkie i blyszczace wlosy.Jak wyjde od pryzjera to takie mam:) a chce miec taki efekt sama jak zrobie.Fryzjerka najpierw modelowala na szczotce a potem wyciagala prostownica.Maja takie chude te prostownice ale sprytnie prostuja mysle ze one sa ceramiczne.

Gość lybaaaaaaa
Kasiopea to jutro pytam o taka a jonizujaca to znaczy co? model ? Musi byc jakas taka co mi lwiej grzywy nie zrobi:)

Gość naćpana
ja prostuje co 2 dzien i uzywam hot liss, ale nie sprawdza sie ogólnie mam przesuszone włosy ;;/