Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On - nie bardzo ....

Problem z orgazem przedwczesnym

Polecane posty

witam wiem ze jest to raczej forum dla Kobiet ale przesiaduje tu również wielu mężczyzn, a wydaje mi sie że bardziej kobiety ( m.in. lekarze seksuolodzy) mogą mi pomóc.... mam dość krępujący dla mnie problem ... od dość długiego czasu mam problem z przedwczesnym wytryskiem.... kiedyś nie miałem z tym tak wielkiego problemu ale mam juz tego dość .... kochająć sie z moja dziewczyna zbyt szybko dochodze do szczytowania ... po grze wstępnej gdy w nią wchodze po chwili jest juz po wszystkim .... co jest ze mna nie tak ? myślałem nad jakimiś tabletkami ( coś w stylu wiagry, na allegro jest pełno jaki specyfików ... ) nie wiem co mam robić ... od dłuższego czsu juz tego nie robimy bo wiadomo ... dość mam tego .... ona nie ma z tego żadnej przyjemności ... prosze pomóżcie mi .... jak moge sobie z tym poradzic ... ??

Gość DeterOEM
ja mam ten sam problem i nie moge sobie z nim poradzic tylko wejde w dziewczyne i juz jest po wszystkim:o

Gość DeterOEM
nie do lekarza nie pojde, moze minie to po jakims czasie

Gość aggot
A ja musze sie naszarpac ,zeby miec wytrysk.Zazdroszcze wam.A za drugim razem jest to samo?

Gość on - nie bardzo
darujcie se jakies bezsensowne gadki które wogóle nie mają sensu ... to jest dla mnie bardzo poważna sprawa ... ma może ktoś namiary na jakiegoś dobrego seksuologa w podlaskim ?

Gość on - nie bardzo
to do jakiego lekarza powinienem sie z tym dosc nie typowym problemem udac ? jestem gotowy na wszsytko byle by to zmienic ...

Gość on - nie bardzo
ma ktoś coś ciekawego do powiedzenia w tym temacie????

Gość aggot
Za drugim razem sytuacja sie powtarza?

Gość on - nie bardzo
nie....

Gość aggot
No to w czym problem?

Gość on - nie bardzo
w tym ze za pierwszym razem jst niezaciekawie, a za drugi razem jest troche dlużej ale nie "wystarczająco" - w porównaniu do pierwszego trwa dlużej - powiedzmy kilka minut ? i to nie jest problem ?

Gość aggot
Najpierw przeciez mozesz ja doprowadzic do orgazmu oralnie .A konczysz klasycznie,Ona ma orgazm .Gdzie jest pwiedziane ,ze orgazm ma wywolac czlonek.Zreszta czlonkiem jest trudniej zadowolic kobiete.Ciesz sie ,ze masz wzwod i wytrysk.

Gość on - nie bardzo
to wiem ... i korzystam z Tego ale z "resztą" tak dalej nie możę być mam tego dość ...

Gość aggot
Przesadzasz .Kobiety czesto nie chca sie kochac ,bo mimo penetracji czlonkiem mie maja orgazmu i tez nie maja ochoty na sex.Z wiekiem poprawi sie.

Gość aggot
Powiem tylko ,ze ja mimo ze moge dlugo to moja kobieta nigdy nie miala orgazmu przez penetracje czlonkem.I badz tu madry.

Gość outtake
a próbowałeś ruznych metod samokontroli, cwiczem mieśnia Kegla?

tak, próbowałem juz Kogla-Mogla ale dalej mnie ten problem męczy, nawet się pognebił bo jakk umawiam się na seksik załóżmy w środę to juz we wtorek mam przedwczesny orgazm.:( co mam robić:(

Po wzwodzie załóż pierścień na penisa. Tylko pamiętaj, żeby go zdjąć chociaż na chwilę przed upływem 20 minut. Nie wszystkie kobiety przeżywają orgazm wewnątrz. Ja dopiero po wielu latach nauczyłam się tego. Jeśli są inne sposoby zadowolenia kobiety, to uważam, że nie ma problemu. :)

ludzie zdzieracie ( co niektórzy) łacha, jaja sobie robicie a ludzie naprawde maja różne problemy tylko niektórzy maja zbyt waskie horyzonty by umiec postawić sie w sytuacji innych.

Gość on - nie bardzo
to nie ja pisałem - On - nie bardzo .... tak, próbowałem juz Kogla-Mogla ale dalej mnie ten problem męczy, nawet się pognebił bo jakk umawiam się na seksik załóżmy w środę to juz we wtorek mam przedwczesny orgazm. co mam robić Jakis idiota podpisał si emoim nickiem - to jest właśnie pojeb,..... na tym forum ludzie se jaja robia bo se zabawe znależli badz też sie podniecają pisząc takie rzeczy...

Gość on - nie bardzo
Perła możesz mi troche jaśniej napisac co to znaczy ten pierścien ? nie przesiadywałem na tym forum badź też jestem nie kumaty w tym slangu ...