Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bonnie_M

Fluidy z serii AA-warto kupić?

Polecane posty

Gość tak ja kupilam
i jestem super zadowolona, Poszlam na zywiol, w sklepie byl tylko jeden odcien, na eku prezentowal sie ok, i wzielam -12 zl. Poki co jestem bardzo zadowolona, a kupowalam wczesniej naparwde drogich marek Jak Loreala czy Vichy

A powiedz, jakaś masz cerę i jaki ten make up wybrałaś? Ja mam raczej suchawą i wrażliwą...

Gość tak ja kupilam
mam raczej mieszana cere ,ale wrazliwa, nie jestemw stanie dokaldnie powiedziec jakki to puder, bo nie mam go teraz przy sobie

ja używam od 3 miesięcy mam cerę mieszaną i wrażliwą -jestem z tego fluidu b. zadowolona .popszednio co miesiąc lub jak wszedł na rynek nowy fluid to testowałam ,próbowałam ....i tylko drogie,\"dobrych firm ale żaden mi nie podpasował jak AA.Nie zatyka mi porów nie jest za gęsty ani za rzadki idealny do mojej cery.Po innych fluidach wychodziły mi syfki gdzie niegdzie.teraz nic zero .To dobry fluid a zaproponowała mi go ekspedientka za co jej dziękuję . powiedziała mi że jeżeli ma ktoś skłonności do wyprysków to właśnie ten jest idealny (no a przecież z tej firmy kosmetyki są dla alergików)

Gość ja tez go
uzywam i tez jestem zadowolona , wczesniej uzywalam wischy no ale cena jest bez porownania

Make Up AA Podkład wypełniający zmarszczki do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii-tak pisze na pojemniczku

Gość tak ja kupilam
Kirey---> UZYWAMY PODOBNYCH KOSMTYKOW, OSTATNIO ZASUGERWAOALM Sie Twoja rada i kupilam odzywke WAX ;)

Gość tak ja kupilam
miw AA wsystko odpowiada, kosystencja, to w jaki sposob sie rozprowadza, nie pozostawia mazi na twarzy, ani smug. Zapach ma bardzo delikatny, wlasciwie ten ,co ja mam jest bezzapachowy. No i nadaje mi super koloryt skory, dopasowuje sie do niej,ale tez lekko cera jest sniada. Kolezanka mnie zapytala ostatnio, jakiego pudruuzywam, bo ladnie wygladam ;)

to ja kupiłam -miło mi a ostatnio kupiłam kremy GARNIERA na noc i na dzień NutriDermist (nowość też mi zaproponowała ekspedientka)wysarczyły dwa dni żeby moja cera odświeżyła się nie jest teraz matow ani jak po użyciu toniku sucha szorstka super warto wydać troszkę kasy.po nałożeniu wsiąka i czuję się odprężona. rewelka mówię wam rano inaczej wygląda twarz nie jest taka zmęczona

Gość tak ja kupilam
skonczy mi sie moj z Dermedic to wyrpobuje ten, ktory Ty uzywasz teraz.Rozumeim,ze sa one do cery mieszanej tak?

ja jestem niesamowicie zadowolona z podkladu AA a mianowcie z rozswietlajacego.mam odcien kosc sloniowa! dalam za niego 13.99. i to najlepszy fluid jaki kiedykolwiek mialam. polecam! dla mnie -super!!!

tak ja mam cerę mieszaną jeżeli masz \"zaufaną ekspedientkę\" to Ci doradzi jest w takim jasnym zielonym opakowaniu (to nowość)pięknie pachnie warto wypróbować ja już nie zmienię na inny

Oj dziewczyny chyba się skuszę:) Do cery suchej na której jednak czasem pojawiają się \"niespodzianki\" nie nadaje się raczej rozświetlający prawda???

Gość dla mnie ten fluid
ma 1 podstawową wadę: odcień. Brzydki ciemny, pomarańczowy ( a miała byćkość słoniowa ). Uzyłam tylko raz, by po chwili zmyć to coś z twarzy.

nie ma brzydkich odcieni ja używam jedynkę jak pisałam wypełniający zmarszczki do skóry wrażliwej (AA) i jest idealny odcień trzeba dobrze dobierać przecież dopiero po kilku minutach praktycznie po utlenieniu się widać czy jest idealny kolor dla skóry -więc najlepiej brać najpierw próbki i już wiemy jaki kolorek ma być

Gość ale jak dobrac odcien
skoro najjaśniejszy jest za ciemny? Wiem mniej więcej jak wygląda kolor kość słoniowa i odcień tego podkładu zupełnie go nie przypominał. Sam podkład może i jest dobry, tylko nie nadaje się do jasnej cery.

Gość ale jak dobrac odcien
aha, ja uzywałam tego matującego z serii po 12 zł.

no a ja ten wygładzający zmarszczki i ma inne kolory minimalne ale inne -a ja naprawdę mam jasną karnację i idealnie sie pokrywa tak że szyja a twarz wygląda tak samo a przecieższyi wcale nie smaruję

Gość on sie tylko wydaje taki
ciemny ale wcale nie jest moim zdaniem ta kosc sloniowa jest uniwersalna ja mam jasna cere ktora regularnie pilinguje i mi sie podoba wyglada naturalnie i wysakuja mi tez niespodzianki a mimo to cera wyglada dobrze bo tem mejkap nie uwydatnia skorek i nie wyszusza tak jak inne ,matujace polecam

Gość tak ja kupilam
hej, wstapilam by napisac jaki jest ten moj, bo wczesniej nie mialam go przy sobie Jest toJedwabisty podklad rozswietlajacy bezzapachowy do cery suchej i normalnej, do skory wrazliwej i sklonnej do alergii nr 1 Kosc Sloniowa