Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msdef

pytanie do kobiet o radę

Polecane posty

Gość msdef

witam serdecznie panie!przypadkowo trafiłem na to forum,przeczytałem kilka tematów i widzę,że można znaleźć tu odpowiedź na wiele tematów,pomoc fachową i uprzejmą:) więc mam taki nietypowy problem,a mianowicie,mam zarost jak każdy facet z tym,że u mnie włosy rosną także tam gdzie nie powinny tzn właściwie aż pod oczami itd.,część znich jest jasna i widoczna tylko pod słońxce i to jest w miarę normalne,ale część jest ciemna i ma nawet 2,3 cm długości,nie wygląda to dobrze i zastanawiam jak się ich pozbyć zeby zbyt szybko nie odrastały?myślę,że mogę liczyć na jakąś poradę z waszej strony:) pozdrawiam serdecznie wszystkie panie!!

Gość usmiechnieta
mozesz wyrwac peseta albo normalnie golic. wiadomo ze golenie moze je wzmocnic w przeciwnienstwie do wyrywania

Gość azurek
proponuje wosk do twarzy, pozbedziesz sie na jakies 4 tygodnie, moze bolec.

Gość najlepszy
będzie laser :D

Gość Najlepszy
jest laser, ale trzeba go powtarzać. Ale włosy po kilku zabiegach nie odrosną. No i oczywiście jest dużo droższy od innych zabiegów.

Gość msdef
a przez wosk mam rozumieć takie plastry tak? i słyszę,że na 4 tygdonie to całkiem spoko,a włosy nie będą po tym odrastać mocniejsze?co do bólu to bez problemu,z tym sobie poradzę;) pozdrawiam ciepło wszystkie panie!

Gość nad niemnem
Mozesz je tez sprobowac rozjasnic i oslabic woda utleniona, ale tylko jesli nie sa za mocne.