Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15letniaagataa

Jak schudnać na twarzy ?? pomocy

Polecane posty

Gość 15letniaagataa

Wiem, że to głupio zbarzmi ale mam taki problem. Od dłuzszego czasu zauwazyłam, ze moja buzia jest okragła, szczególnie moje policzki sa bardzo pucowate ;/ niestety!!! Chciałabym jakos sie tego pozbyc... ale nie chce tego poprawic make-ap'em ani innym podobnym sposoben.. Chodzi mi o to czy może ktos z was wie czy sa na to kremy np..? w moiejsca policzków zóchwy itp.. nie che operacji !!!! Chciałabym aby mi ktos pomógł, słyszałam ze czeste cwiczenia pomagaja.. wymawianie np. samogłosek, przesadnie itp. ?? Co mam zrobic, macie podobne problemy, prodziłyscie sobie z tym?? Ponoc krem z DAX COSMETIX

Gość olazGorzowa
pomocy nikt nie wie? :(

Gość Tur de France
W twoim wieku tez mi sie wydawalo, ze mam za gruba twarz. Ale przeszło mi.

Gość olazGorzowa
dokładnie to chodzi mi o rysy twarzy... ja mam chyba twzra okrągłom albo prostokatnom... a chciałabym miec owalna albo trójkatnom.. :( a najlepiej jak najbardziej widoczne rysy twarzy i wymodelowana twarz mi sie morzy mieć!!! ;];]

Gość Tur de France
Nie mozna zmienić kształtu twarzy! Nie da się! Ani z owalnej na trójkątną, ani inaczej!!!!!!!!!!!!! Nic na to nie mozesz poradzic.

Gość Tur de France
Nie mozna zmienić kształtu twarzy! Nie da się! Ani z owalnej na trójkątną, ani inaczej!!!!!!!!!!!!! Nic na to nie mozesz poradzic.

Gość a ja mam inny problem
to znaczy jak przytyc na twarzy :) chodzi mi glownie o lekkie zaokraglenie policzkow ? wie moze ktos

Gość kyky
no wlasnie,ja mam ten sam problem.moze zna ktos jakiec dobre cwiczenia ktore moga pomoc?

Gość szaloooooooonaaaaa
tez sie borykam z tym problemem :(

Gość pucowataaa
a ja mam budowe ciala dosyc szczupla ale jak sie usmiecham mam 2 ogromne bułki na twarzy.. co z tym zrobic? jak wyszczuplić twarz?

Gość Anemone
No więc za jakieś 3 lata twarz Ci sie sama wyszczupli ;-) Ostatnio oglądałam zdjęcia sprzed lat moich znajomych i naprawde, większość miała pucołowate, pełne [polcizki - ja też. Z wiekiem przeszło, naprawde :-)

Gość pucowataaa
Moje rowiesniczki maja normalna twarz...