Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunia1978

lizanie tyłeczka

Polecane posty

czy tylko ja mam jazde jak liżę dziurkę mojego faceta??? uwielbiam to on też !!!

Gość nie pij dziecko więcej...

Gość fanzlalka
JAK BYM ZAPROPONOWAŁA MOJEMU FACETOWI LIZANIE MU DZIURY TO BY MNIE WYSMIAL...PRZECIEZ TO JESTOBRZYDLIWE ONA SRA GÓWNO WYŁAZI MU Z DUPY NAZWIJ TO JAK CHCESZ A TY MU DUME LIZESZ, DZIURE RÓWNIWE DOBRZE MOGŁABYS MU DUPE WYCIERAC JAK SIE ZESRA SAM FACET JEST PIERDOLNIETY ZE SIE WOGÓLE GODZI NA COŚ TAKIEGOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość usuń tylko to co zaznaczone
jest nawiasem z paska i zaakceptuj tak poniżej napisów z zobczysz co cię czeka :classic_cool: http://www.hot.jpg.pl/22792-Klita()

Gość bli ble blu
Sunia! Ja tez lubie to robic :)

Gość OloKolo
jako facet mówie stanowcze NIEEEEEE! szanuj sie dziewczyno

ŻYCIE JEST KRÓTKIE A MY LUBIMY SZALEŃSTWA!!! WSPÓŁCZUJE TYM KTÓRZY NIE SPEŁNIAJĄ SWOICH MARZEŃ POZDRAWIAM AN

Gość gość
przecież tu nie ma lizania tylko zatykanie

Gość gość
Jesteście p******** twierdząc że lizanie tyłeczka jest obrzydliwe. Swojej kobiecie uwielbiam lizać tyłek, uwielbiam lizać c**ke, widzę że sprawia jej to przyjemność, co do tego pierwszego wstydzi się, ale widzę że to na prawdę lubi. Co w tym obrzydliwego ? Umyj dupsko i będzie bajka, a nie że lizanie tyłka bo sie tym sra.. równie dobrze można powiedzieć 'facet leje penisem' ale to jest obrzydliwe! facet to uwielbia, jak robi sie mu loda, tez to uwielbiam a kobitka sama mnie do tego namawia wiec dobrze sie z tym czuje. to jak powiedziec dziewczynie 'zrobilas mu loda, nie szanujesz sie!' on lize ci c**ke! nie szanuje sie ! ile wy macie lat ? 10-15cie ? dorosnijcie!

Gość gość
znowu dziś jakaś syfiara moderuje to forum w o2, kogo ten portal zatrudnia... Syfiaro która wywaliłas mojego posta, życzę ci żebyś zdechła na raka jelita grubego :D niech cie twój gach dalej rżnie w odbbyt i liże twoje farfocle zwisające z rzyci zróbcie screny tego posta bo ta stara lampucera zaraz go usunie :)

Gość gość
a nie przeszkadza wam ten charakterystyczny zapach? Ja probowalam ale mnie odrzuca.

Gość gość
a żesz k*******a ! .jvż se źygnołem .może to zjesz ? .dobre papu . To jest ohydne !!!!! .obrzydliwe !!!!! .odrażające !!!!! . ,zalecam jaknajszybszą wizytę u psychiatryka on c***omoże !!!!! .a tak btw.normalne jest tylko jak m. ,liźe pupcię k. *

Gość gość
a żesz k*******a ! .jvż se źygnołem .może to zjesz ? .dobre papu . To jest ohydne !!!!! .obrzydliwe !!!!! .odrażające !!!!! . ,zalecam jaknajszybszą wizytę u psychiatryka on c***omoże !!!!! .a tak btw.normalne jest tylko jak m. ,liźe pupcię k. *

Gość gość
mi się zdarza,że mój mi liże. ja jemu mogłabym ale on nie chce. no właśnie też się zastanawiałam, że mu się to podoba...twierdzi, że raz jak byłam wypięta to zobaczył, że tam czyściutko i pachnąco i go zachęciło. ja bym mu tego nie proponowała więc chyba jak się człowiek wymyje to jest spoko

Gość niuniunio
Kiedyś mój facet krępował się, ale raz nas poniosło i zawędrowałam tam paluszkiem. Od tamtej pory jak tylko ma okazje to przy lodziku nastawia się do mnie tyłeczkiem żeby go lizać. I jest spoko :)) On uwielbia mnie lizać po dziurce i wkładać paluszki

Gość gość
moj facet dba o higiene a mimo to ten zapaszekmnie odstrasza..

Gość gość
Ja mojemy facetowi lize czasami anusa i zadnego nieprzyjemnego zapachu nie ma.