Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek pytanie

Ból członka podczas seksu oralnego

Polecane posty

Gość darek pytanie

Czy ktoś z was orientuje się co może być powodem bólu członka podczas seksu oralnego. Mam własnie taki prpblem, że kiedy kobieta intensywnie pieści mnie ustami odczuwam ból członka natomiast kiedy robi to delikatnie bólu nie ma. Co może byc tego powodem jakis stan zapalny, choroba ? Wizualnie wszystko z moim ptaszkiem wydaje się byc ok :)

niech twoja kobieta nie robi tego zębami tylko masuje delikatnie ustami i pieści językiem

Gość darek pytanie
Źle mnie zrozumiałas ona nie robi tego zębami ale mimo to pojawia się ból na główce penisa. To znaczy wtedy kiedy robi to intensywnie (nie mylic z brutalnie czy gwałtownie) Nie wiem może to po mojej stronie jest jakis problem. Ona miała juz wielu partnerów i twierdzi, że z nikim nie miała takich problemów. Może więc to jakaś choroba czy ułomnośc po mojej stronie.

Gość darek pytanie
dobrze że chociaz odbyt mnie nie boli jak pakuje tam swojego kabaczka :-p

sorry ale gdyby mi laska powiedziała ,że miała wielu partnerów i z żadnym jej się to nie zdarzyło . tpo jako facet juz bym jej ptaka do ust nie dał (chyba ,że kanarka)

może zbyt mocno ssie?? wiesz my z moim ukochanym też się zastanawialiśmy ale nie ma na to reguły bo staram się to robić w miarę delikatnie, raz go boli a raz nie, nie wiem dlaczego

Gość rdcom
Witam Mam ten sam problem od pewnego czasu stosunek oralny zamiast sprawiać przyjemność jest bolesny. kiedyś tego nie miałem nie bolało mnie nic a teraz żeby nie czuć bólu to musi być naprawdę delikatnie co może być przyczyną?

Możliwe, że zbyt krótkie wędzidełko (wtedy wykonuje się zabieg podcięcia go), o ile to nie jest stan zapalny. W takich sprawach pomocny jest urolog, najlepiej udać się natychmiast!

Gość kaziokazimierzVV
wsadź jej w sranie- to zobaczysz! będzie cie jeszcze bardziej bolał

Gość lilstrom15
Darek, musisz ją poprosić, żeby wyjęła sztuczną szczękę jak ci obciąga i od razu poczujesz ulgę.