Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaa m

ankieta....w jakim stylu...

Polecane posty

Gość milkaaa m

sie ubieracie? tak zazwyczaj i najchetniej... a) styl hip - hopowy >>> luźne spodnie, luźne bluzy, buty adidasy z luźno zawiązanymi sznurowadławi, czapeczki z daszkiem, sportowe plecaki b) styl metalowy >>>>>na czarmo najchetniej, agrafki w spodniach, torby "kostki" itd itp cokolwiek wam się kojarzy z "metalowcem" c) styl gotycki >>> chyba wyjasniac nie trzeba d) skromny >>>> zwykłe jeansy, bluzki nie wyzywające, zazwyczaj bez nadruków, zwykłe proste torby, kolory pastelowe, nie jasrawe, białe bluzeczki, grzecznie e) wyzywający >>>kozaczki na wysokim obcasie, krótkie kurteczki puchowe z korzuszkiem, torby z śiwecacymi elamentami, obcisłe spodnie... spódniczki, odzdoby w postaci dużej ilosci złota f) nie wiem jak okreslic styl >>>> duże fikusne torby skórzane, kurteczki puchowe z korzuszkiem, modne ozdoby/(korale , perły), kozaczki, zwykłe spodnie jeansowe, bluzki zdobione, obcisłe, kobiece g) luzacko>>>>najchetniej adidasy, spodnie byle wygodne, bluzki bez specjlnej dbałości o krój, niezbyt obcisłe, nie rzucajace się w oczy, torby materiałowe, zwykłe h)dziewczeco>>>luźne kobiece spodniczki, płaszczyki, ozdoby, chusty, fikuśne szale, kobiece przewiewne bluzeczki, sweterki i) pomieszanie jakieś stylów? jeśli mozecie to napiszice tez krótko co sadzicie o kazdym ze stylów....:)

Gość hjhakhdk
g) luzacko

Gość ele
ja lubie elegancko:-P

Gość a ja to
d

A ja... Hmm zależy... :) Ostatnio coraz bardziej kręci mnie styl hip hopowy. :) Jestem dziewczyną więc chodzi mi o kobiece stroje. :p Mam na myśli troszkę luźniejsze spodnie albo spodnie rurki. Do tego zajefajne buciki nie wiem jak one się fachowo nazywają, ale też damskie odpowiedniki tych, które noszą zioomki. :p No i do tego jakaś bluza albo bluzka. Nie szeroka. Taka bardziej dopasowana. Żeby troszkę ożywić taki strój lubię też dorzucić jakiś dodatek np. pasek z ćwiekami. To dodaje charakteru. :)

Gość uppuuppu

Gość ubrania sa takie drogie
a byle czego nie lubie nosuic wiec chadzam na golasa :p

Jestem trzynawowym bazylikowym gotem, z przyporami i sklepieniem kryształowym, głowę mą okrywa pięknie zdobiony czołgankami pinakiel a na klacie mam rozetę z maswerkiem z piaskowca. Notre Dame wysiada:)

Ja tam lubię jakieś fajne buciki, np. new balance, do tego jakieś jeansy i fajny topic. Nie widzę sensu, żeby jakoś kombinować i ubierać się na co dzień nie wiadomo jak - co innego, kiedy jest okazja. Wtedy lubię się odpicować jak ta lala. Ale to chyba każda z nas lubi, prawda dziewczyny?

Gość elissssss
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ziom