Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka23

kto ma chomika???

Polecane posty

Gość truskawka23

czy wasze chomiki tez tak jezdza na karuzeli calymi nocami???

Gość brązowe oczęta
A wkurza cie to? To wyciagnij karuzelę

Gość truskawka23
no wkurza, ale on lubi jezdzic nie chce mu zabierac, bo bedze sie nudzil. ja tam jakos zasypiam ale moj facet nie moze za bardzo, aon jezdzi i jezdzi

Gość truskawka23
mam go dopiero tydzien i nie wiem czy tak mozna mu wyjmowac ta karuzele nie chcialabym go skrzywdzic, jak oswajaliscie swoje chomiki??? Gryzly Was??

Gość brązowe oczęta
gryzły niestety. A teraz znowu mnie to czekabo mój synus zapragnął przyjaciela.... Ja swojemu wyciagalam karuzele na noc ale wstawialam jak szlam do szkoly (dawne dzieje). I tez jeździł

nie zabieraj mu tej karuzeli, tylko np wynies chomika do drugiego pokoju. jak mu zabierzesz to moze sie zdenerwowac i zacznie ci klatke obgryzac i bedzie bardziej halasowal. na poczatku tez mnie moj gryzl, ale pozniej sie oswoil:)

Gość truskawka23
wlasnie jest problem z tym wynoszeniem bo mieszkamy z chlopakiem w wynajmowanym pokoju. ja chomika nie biore na rece wogole bo sie go boje,jak dzisiaj dosypywalam mu jedzenie to skoczyl dziwnie jakby chcial mnie chapnac, za to dla mojego chlopaka jest bardzo mily, moze dlatego ze to jest pani chomiczkowa??

nooo moj tez tak do mnie skakal z zamiarem pokasania hehe ale tydzien to bardzo krotko na oswojenie...staraj sie mu dawac jedzenie z reki - jakas marchewke, jablko...bedzie wiedzial ze nie masz zlych zamiarow, po jakims czasie przyzwyczai sie do ciebie i bedziesz go mogla brac na rece... ehhh szkoda ze moj chomis umarl pare dobrych lat temu :( :P

Gość a nie możesz wynosić
na noc klatki do innego pomieszczenia ? chomiki tak już mają, że są aktywne w nocy. Ja też tak miałam. Na początku mi przeszkadzało ale potem sie przyzwyczaiłam i nie zwracałam uwagi. Chomiczek potrzebuje karuzeli bo musi miec jakieś zajęcie skoro już siedzi w zamknięciu. Poza tym takie jeżdżenie sprawia że chomik jest w dobrej kondycji. Ma dużo ruchu.

Gość truskawka23
i dlatego wlasnie mu nie zabiore karuzeli, a wyniesc nie moge juz napisalam

Gość a nie możesz wynosić
Sorki nie doczytałam że nie możesz wynosić. Wynajmowany pokój to sprawa się komplikuje. Zależy też u kogo wynajmujesz ten pokój i na ile jesteś zżyta z właścicielem. Może zgodziłby się na to, ale rozumiem, że nie bardzo. Twój chłopak bedzie musiał się przyzwyczaic niestety albo karuzele na noc wyjmować, chociaż to byłoby smutne dla chomika.

Gość truskawka23
bede musiala sie przyzwyczaic

He, he mój non stop :P ale to normalne u nich w końcu to ruchliwy gryzoń :P :D Zostaw karuzelkę niech się bawi albo przestaw na noc sobie klatkę :P to takie jego ćwiczenia :D

Gość chomiki
byłam młoda i kochałam mojego chomiczka:P, ale wtedy to mnie chciał wykiwac!! I to jest prawdziwa historia:D Mysle ze chciał zwiac, to był chomik facet i chciał uciec ode mnie:P Ale pozniej zyl jeszcze dlugo, w ogole ten dlugo zył jak na mnie:P pozostałe zawsze jak bylam mala bralam na 'spacer' na fotel by ze mna bajke obejrzały i zapominałam i zostawiałam je na fotelu... na pastwe ,.... psa😭 Juz nie mowie o ksiakach ktore mi przegryzaly, uciekaly i pozniej musialam wszedzie ich szukac ze strachem ze mi do lozka wejda:o NIGDY WIECEJ Gryzoni!!

Gość /łączenie tematów/
zly chomik 00:09 pawel25 jak wyglada zly i zdenerwowany chomik??? 00:10 marszczy brew 00:10 drga mu powieka 00:14 jak fuczy i przyjmuje postawe obronna to lepiej palce trzymac z daleka 00:19 chilli81 Mój brat cioteczny miała kiedyś wściekłego chomika i jak chciał go wyjąć z klatki to zawsze zakładał na dłoń taką grubą, narciarską rękawicę Nie muszę chyba pisać jak ona wyglądała "I am gueen of dark" 00:20 oliwka23 nie wiem jak wyglada zly chomik, ale wiem jak wyglada zly krolik

Gość gość
stanowczo wolę świnki morskie

Gość gość
chomika najlatwiej oswoić karmiac go z reki, mojego tak oswoilam raz dwa i nigdy nawet nie parsknal na mnie