Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cafette

To, ze mama mowila ci ze jestes ladna to nie musi byc prawda- moja historia

Polecane posty

Gość cafette

Mam 26 lat. Jeden, nieudany, bardzo bolesny zwiazek za soba. Zreszta to raczej bylo zauroczenie a nie cos powaznego. Moi rodzice zawsze mi powtarzali jaka jestem ladna, zgrabna, ze moje kolezanki moga mi pozazdroscic. Zadawalam sobie pytanie jak to jest mozliwe, ze jestem taka ladna a ciagle sama. Moje niemal wszystkie znajome byly w zwiazkach.Im dalej brnelam w samotnosc, tym bardziej wmawialam sobie ze cos musi byc ze mna nie tak. W pewnym okresie zycia poczulam do siebie wstret. Faceci ogladaja sie z amna na ulicy ale nic poza tym. Tak, ciagle widze ich spojrzenia. Slysze tez : ale laska, fajna dziewczyna, ale ma nogi. I co z tego? Nie mam tego czegos w sobie. Oprocz urody nie mam w sobie magnetyzmu, kokieterii, zaczepnego spojrzenia. Nie mam w sobie nic co by zainteressowalo faceta. Nie potrafie flirtowac z mezczyzna i nie potrafie zainteresowac ich soba. Studiuje, pracuje, nie siedze godzinami przed lustrem. Po prostu urodzilam sie wysoka , zgrabna, z super dlugimi nogami i wymiarami niczym modelka. Ale czuje sie brzydula, doslownie mam kompleksy ogromne. Nie oniesmielam facetow tylko mam cos takiego w sobie, ze ich odstraszam. Nie zachowuje sie jak ksiezniczka, naburmuszona, wpatrzona w sufit. Usmiecham sie, patrze prosto w oczy ale nie interesuje mezczyzn . Moj byly , hmmm... bylismy ze soba szmat czasu i zostawil mnie dla innej. Kiedy zobaczylam ja , coz.... calkiem ladna, duzo nizsza ode mnie ale ten blysk w oczach. Ten seksapil, ktorego mi brakuje nawet jak naloze super seksowne ciuchy. Nawet uslyszalam , ze ona jest ciekawsza...i zgadzam sie z tym . I tak sobie zyje i mysle, ze potrzebuje pomocy psychologa. Moze ktos mi pomoze?

Gość Może ja
?

hmmmmmmmmmmmmmm... Musiałbym Ciebie zobaczyć, czy Tobie rzeczywiście czegoś brakuje. Odpowiedni mężczyzna potrafi wydobyć ukryte możliwości/namiętności, nastroić i uruchomić wyobraźnię kobiety, które skutkuja zmiana w zachowaniu... ;)

Gość ołówek zaczarowny.
up

Gość zaraaaaaaa
?

Te, bezzębna_łachudra jest mi bardzo przykro z powodu Twojego tatusia :D