Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pan25

Normalni faceci

Polecane posty

Ostatnio zbieram sie po nieudanym zwiazku gdzie mielismy samochod kupione mieszkanie i wszystko ukladalo sie w jak naj lepszym pozadku az tu nagle przyszedl pewien wtorek i kobieta mowi ze ona nie jest pewna czy chce sie przeprowadzic i żyć ze mna!! mowi ze mnie kocha ale nie jest pewna i odchodzi :( Od tego zdazenia minelo troche czasu i zaczynam sie zbierac ale to byl dla mnie szok!!! Jak pytalem dlaczego podejmuje taka decyzje bo przeciez jescze dwa dni wczesniej mowi mi jak to bardzo mni ekocha i potrafie sie nia tak opiekowac oraz dobrze rozumiem a tu nagle taka decyzja mowi zebym nie pytal bo ona podjela taka decyzje i jest pewna :(... Kiedy faceci bija swoje kobiety (żony) zdradzaja to one sa przy nich bo twierdzo ze sie mnienia ale jak facet jest zaradny dobrze traktuje jest szczery i naprawde sie stara staje sie bezwartosciony??? Nie rozumiem tego...

Moze i racja ale warto by bylo znac postepowanie kobiet i to co siedzi w waszych glowach!! Bo czasami trudno zrozumiec pewne posuniecia!!

Gość to działa w obie strony
poczytaj sobie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3420750&start=0 dałeś sobie wmówić, że wszyscy myślą i czują kategoriami: "już zawsze będziemy razem bo bardzo się kochamy" ludzie mają wątpliwości a dlaczego tak z dnia na dzień najprawdopodobniej jeszcze wczoraj nie miała odwagi Ci tego powiedzieć tak jest lepiej, znasz prawdę...

Ale skoro nie miala odwagi powidziec to po co wymysla historie typu \"jestes wspanialy\"

Wiesz taka tez jest opcja!! Ale wydaje mi sie ze jak podejmuje sie w zyciu decyzje kupna mieskania a w niedlugim czasie planuje slub to nie moze to byc poparte jakims tam \"jakos to bedzie...\" myalalem ze przemyslala swoja decyzje!!

kiedy wszystko jest odległe wydaje się, że jakoś to będzie, jakoś się ułoży - jak przychodzi do konkretnych decyzji, działań czy deklaracji ludzie często tracą odwagę, uciekają. Fakt, mogła wcześniej powiedziec o swoich wątpliwościach, a nie tak nagle rzucić wszystko..

Widocznie nie przemyślałą lub okazala się na tyle neodpowiedzialna ... Tak bywa. Ciesz się, że stało się to teraz, niż gdzyby wszystko zaszło jeszcze dalej ( a tak bywa) :)

nie bede komentowal prostych wypowiedzi postych ludzi!! A wracajac do tematu to musze jescze dodac ze ona raz juz uciekla i to od swojego meza tzn byla po slubie i po dwuch latach zwiazku zostawila go!! teraz zrobila to samo ze mna :( ale trzeba zyc dalej!!

No nie powiem naset plan juz mam!! Szkoda tylko zaimwestowanych uczuc pieniedzy i czasu chociaz by w mieszkanie :( ktore teraz wezmie ona tzn kupi ode mnie! Ale wyciagnalem kolejna zyciowa lekcje

Gość heki8
no tak,to fakt

Gość poczytaj słownik
to cię zechce

Gość fanzlalka
TY heke8...WYPIERDALAJ NA SWOJE FORUM..RUCHASZ SIE Z MEZEM I Z KOCHANEM JESZCZE CI MAŁO

Gość ale o co chodzi...
"Kiedy faceci bija swoje kobiety (żony) zdradzaja to one sa przy nich bo twierdzo ze sie mnienia ale jak facet jest zaradny dobrze traktuje jest szczery i naprawde sie stara staje sie bezwartosciony???" >>>>>>>>>> BINGO !!! wreszcie zrozumiales te tajemnice :) teraz juz bedzie tylko lepiej jesli bedziesz o tym pamietal ze one tak dzialaja.