Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migusiowa wywalic z forum

kto zna migusiową ?

Polecane posty

ja nie jestem ani skarpetą, ani mnie też wkurzyła wniosek prosty - jest nas conajmniej 3 :D w ten prosty sposób zawiła teoria spiskowa migusiowej została obalona :D :D :D

Gość mnie tez wkurzyła
jak chcesz to ja moge ci od razu podac moj nr IP :)

Więc napiszę dla czytających : \"JEJ\"( czyli jakiejś dziewczyny, która chce ewidentnie mnie i Boga obrażać ) wypowiedzi są żenujące i nie zna zasad interpunkcji , oraz nie ma szacunku dla Boga . Wyzywa mnie od \"k**w\" , \"popieprzoncyh\" , \" dziurawa skarpeta w szare rąby moze seksu jej brak .?\" pisze że mi seksu brak - jakby to w życiu było najważniejsze , jestem \"nietaktowna\" , pisze że \"wyglądam jak spod latarni\" - choć nie ma pewności nawet do kogo kieruje swoją wypowiedź , każda \"JEJ\" wypowiedź jest minuta po minucie czyli to ewidentnie jest ta sama osoba. O zgrozo - wie nawet jaką chce \"Bóg zobaczyć przed ołtarzem\" cutyję - \" dziurawa skarpeta w szare rąby dla kogo ona w tę czerwień chce sie wystroić?dla Boga?on chce skromnej kobiety a nie dzi**i w czerwieni \" . Czy aby \"JEJ\" opinie są kulturalne i przemyślane ? Proszę o przemyślenie sytuacji i proszę popatrzeć na ilość postów jakie ta Pani wpisała w przeciągu od 12:24 do 14:13 . Pozdrawiam :)

migusiowa nie spamuj forum wysyłając n-ty raz tę samą wiadomość. widzę, że oprócz kultury osobistej, regulaminu kafeterii netykieta również jest ci obca.

Dobrze - dziękujemny i tak już nikt nie chce Cie słuchać po raz enty piszesz pod jakimiś dziwnym nickami - a wszyscy wiedzą że ty to ta sama osoba co pisze co minute - taki limt na kafeterii jest co minutke można wysyłać - widać że tylko na tyle cie stać .

Co tu sie dzieje weszlam na forum Śluby i wesela a tam tylko o jakiejs migusiowej?????????

Gość lollola ej
ja tez wlasnie probuje dociec, postow nie chce mi sie czytac, strata czasu, baby sie zra i ot co:D:D:D

Wyrzucmy migusiowa z forum. Czlowiek chce w milej atmosferze porozmawiac na temat waznego dnia w ich zyciu a ta z przeklenstwami wyjezdza. Won

Gość złota kaczka
Hehe , fajne jestescie. najpierw zakładacie topiki ATAKUJACE migusiową , draznicie ja , wysmiewacie , obrazacie , a jak ona wam - zasłużenie - pusci wiazankę w odpowiedzi , to od razu święte oburzenie i jaka ta migusiowa niedobra , przeklina i nie pozwala ciszyć sie ludziom własnym slubem. A wy pozwalacie się migusiowej cieszyc jej ślubem ?

Gość a co mnie obchodzi jej slub