Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALOHA30

POMOCY BO ZWATPILAM

Polecane posty

Gość ALOHA30

Hej ! witam wszystkich ktozy tu zajrzeli :) jestem od 96 dni na diecie i TYDZIEŃ TEMU PRZYBYLO ZWATPIENIE :(:(:( pozwolilam sobie na troche bardziej tradycyjne jedzenie i teraz jest mi trudno jesc o okreslonych godinach caly czas bym jadla najchetniej schudlam juz 12 kilo jeszcze 10 do zrzucenia i barak motywacji moze znajdzie sie ktos kto mnie zmobilizuje do dalszej walki :) pozdrawiam :) hipopotam z krakowa :)

Gość lokou
Glowa do gury dupsko na silke i gubic i gubic i tak w krutkim czasie tyle juz stracilas to teraz nie wymiekaj i do roboty hipopotama mowimy NIE!!!!!!! Ps. mial byc ochrzan ... to jest ...trzymam kciuki za dalsze odchudzanie :)Powodzenia

Gość iniłini
Witaj najgorzej jest właśnie troszkę sobie pozwoli, jak to jest np. na śieta, czy jakąs imprezkę powrót do nomralności jest straszny. Cos o tym wiem. Schudłąm juz 41kg:-D niestety nadal tzrymam sie diet, bo w pzreciwnym razie wrócę do wagi, jakiejkolwiek wyższej ale już wyższej:-( a tego nie chcę. Gdybys się znów choć na 1 dzień zawzięłą myslę, że następne dni by poleciały:-) Mów sobie każdego dnia jeszcze 1 dzień i t d... Powodzenia, musi sie udać [ usta ]

Gość iniłini
matko i literówek strzeliłam ;-)

Gość ALOHA30
jejku dzisiaj jestem juz po jogurcie z musli i jablku i 1 litrze wody niegazowanej i juz mnie skreca a jeszcze poltorej godziny do nastepnego posilku :( Moze macie jakis skuteczny sposo na ponowne zacisnieciezoladka :)? Wilielkie dzieki za ochrzanki i za to ze sie odezwalyscie 🌼

Gość iniłini
wiesz mnie jest łatwiej jak się czymś zajmę, sprzątanie, jakieś zajęcie które odwróci moje myślenie od głodu:-)

Gość ALOHA30
lnilini spoko ja tez strzelam literowki zwlaszcza jak szybko cos pisze :)

Gość ALOHA30
Ja zaczelam juz dziergac na drutach choc i tak juz zaraz wiosna i nie wiem po co kolejny sfeter :)

Gość iniłini
no ale rączki zajęte by jakiegos jedzonka nie chwycic to najważniejsze:-)

Gość ALOHA30
ZGADZAM SIE ze raczki zajete:) a masz jakis sposob na zacisniecie zoladka jakas dietka ?

Gość iniłini
najlepsza jaka znam to kopenhaska dzięki niej waże 40 kg mniej:-) a wiele próbowałam... Stosy gazet i stron internetowych... A ty? na jakiej schudłaś?

Gość iniłini
że tak powiem do skutku:-) 5 razy wyszło w sumie, na niej naprawde chudłam

Gość paryżanka z paryżewa
Matko! Jak udało CI się zrzucić przeszło 40 kg? JAk tego dokonałaś?

Gość iniłini
cóż z tego skoro nadal wydaje mi się, że jestem gruba:-( teraz znów mam dołka że źle wyglądam a waże 58kg Aloha uciekłaś do lodówki;-)? Wrcaj!!!

Gość iniłini
paryżanka, napisałam wyżej kopenhaska:-)

Gość Aloha 30
jestem jestem tylko mialam telefon :) a do lodowki NIGDY :)

Gość Aloha 30
A powiedz mi jak sie czulas po kopenchadzkiej bo ponoc mozna ja stosowac co 6 miesiecy ,ja jestem na nielaczenia

Gość iniłini
no ja raz zemdlałam na niej, z głodu pewnie. Czytałam, że można ją co 1 rok robić ale ja robiłam co 2-3 msce bo taka jestem niemądra:-) gdy już minęły 3 dni na tej diecie to było ok, głod mijał i się przyzwyczajałam

Gość iniłini
ćwiczysz? bo ja nie, zaczynam sie przymierzać.. ;-)

Gość Aloha 30
Moze ja sie pomecze na kopenchadzkiej przez tydzień to mi sie zolad skurczy i wroce potem do mojej diety :)

Gość iniłini
wiesz to fakt na kopenaskiej kurczy sie żołądek, może by ci to pomogło ale z grugiej strony i tak musisz sie zawziąźć wice czy na diecie takiej czy takiej to już nieważne:-)

Gość Aloha30
Ok masz racje calkowitą znikam na razie bo ide spalac kalorie na basenie bede za 2 h i chetnie pogadam z toba pozdro :)

Gość iniłini
leć miłego i owocnego spalania! Pewnie później mnie niestety nie będzie:-(