Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ALOHA30

POMOCY BO ZWATPILAM

Polecane posty

Go艣膰 ALOHA30

Hej ! witam wszystkich ktozy tu zajrzeli :) jestem od 96 dni na diecie i TYDZIE艃 TEMU PRZYBYLO ZWATPIENIE :(:(:( pozwolilam sobie na troche bardziej tradycyjne jedzenie i teraz jest mi trudno jesc o okreslonych godinach caly czas bym jadla najchetniej schudlam juz 12 kilo jeszcze 10 do zrzucenia i barak motywacji moze znajdzie sie ktos kto mnie zmobilizuje do dalszej walki :) pozdrawiam :) hipopotam z krakowa :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lokou
Glowa do gury dupsko na silke i gubic i gubic i tak w krutkim czasie tyle juz stracilas to teraz nie wymiekaj i do roboty hipopotama mowimy NIE!!!!!!! Ps. mial byc ochrzan ... to jest ...trzymam kciuki za dalsze odchudzanie :)Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
Witaj najgorzej jest w艂a艣nie troszk臋 sobie pozwoli, jak to jest np. na 艣ieta, czy jak膮s imprezk臋 powr贸t do nomralno艣ci jest straszny. Cos o tym wiem. Schud艂膮m juz 41kg:-D niestety nadal tzrymam sie diet, bo w pzreciwnym razie wr贸c臋 do wagi, jakiejkolwiek wy偶szej ale ju偶 wy偶szej:-( a tego nie chc臋. Gdybys si臋 zn贸w cho膰 na 1 dzie艅 zawzi臋艂膮 mysl臋, 偶e nast臋pne dni by polecia艂y:-) M贸w sobie ka偶dego dnia jeszcze 1 dzie艅 i t d... Powodzenia, musi sie uda膰 [ usta ]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
matko i liter贸wek strzeli艂am ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALOHA30
jejku dzisiaj jestem juz po jogurcie z musli i jablku i 1 litrze wody niegazowanej i juz mnie skreca a jeszcze poltorej godziny do nastepnego posilku :( Moze macie jakis skuteczny sposo na ponowne zacisnieciezoladka :)? Wilielkie dzieki za ochrzanki i za to ze sie odezwalyscie 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
wiesz mnie jest 艂atwiej jak si臋 czym艣 zajm臋, sprz膮tanie, jakie艣 zaj臋cie kt贸re odwr贸ci moje my艣lenie od g艂odu:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALOHA30
lnilini spoko ja tez strzelam literowki zwlaszcza jak szybko cos pisze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALOHA30
Ja zaczelam juz dziergac na drutach choc i tak juz zaraz wiosna i nie wiem po co kolejny sfeter :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
no ale r膮czki zaj臋te by jakiegos jedzonka nie chwycic to najwa偶niejsze:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALOHA30
ZGADZAM SIE ze raczki zajete:) a masz jakis sposob na zacisniecie zoladka jakas dietka ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
najlepsza jaka znam to kopenhaska dzi臋ki niej wa偶e 40 kg mniej:-) a wiele pr贸bowa艂am... Stosy gazet i stron internetowych... A ty? na jakiej schud艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
偶e tak powiem do skutku:-) 5 razy wysz艂o w sumie, na niej naprawde chud艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pary偶anka z pary偶ewa
Matko! Jak uda艂o CI si臋 zrzuci膰 przesz艂o 40 kg? JAk tego dokona艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
c贸偶 z tego skoro nadal wydaje mi si臋, 偶e jestem gruba:-( teraz zn贸w mam do艂ka 偶e 藕le wygl膮dam a wa偶e 58kg Aloha uciek艂a艣 do lod贸wki;-)? Wrcaj!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
pary偶anka, napisa艂am wy偶ej kopenhaska:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aloha 30
jestem jestem tylko mialam telefon :) a do lodowki NIGDY :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aloha 30
A powiedz mi jak sie czulas po kopenchadzkiej bo ponoc mozna ja stosowac co 6 miesiecy ,ja jestem na nielaczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
no ja raz zemdla艂am na niej, z g艂odu pewnie. Czyta艂am, 偶e mo偶na j膮 co 1 rok robi膰 ale ja robi艂am co 2-3 msce bo taka jestem niem膮dra:-) gdy ju偶 min臋艂y 3 dni na tej diecie to by艂o ok, g艂od mija艂 i si臋 przyzwyczaja艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
膰wiczysz? bo ja nie, zaczynam sie przymierza膰.. ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aloha 30
Moze ja sie pomecze na kopenchadzkiej przez tydzie艅 to mi sie zolad skurczy i wroce potem do mojej diety :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
wiesz to fakt na kopenaskiej kurczy sie 偶o艂膮dek, mo偶e by ci to pomog艂o ale z grugiej strony i tak musisz sie zawzi膮藕膰 wice czy na diecie takiej czy takiej to ju偶 niewa偶ne:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aloha30
Ok masz racje calkowit膮 znikam na razie bo ide spalac kalorie na basenie bede za 2 h i chetnie pogadam z toba pozdro :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ini艂ini
le膰 mi艂ego i owocnego spalania! Pewnie p贸藕niej mnie niestety nie b臋dzie:-(

Udost臋pnij ten post