Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lamus

Włosy jak z reklamy...

Polecane posty

Gość Lamus

JAk one to robią? Mowa o tych panienkach z reklamy Pantene. Jakim sposobem uzyskały takie lśniące włosy? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to tylko Pantene...

Gość marteczkat1
one sa czesane przez najlepszych fryzjerow, ja nie wierze juz w te wszystkie pianki itd, to nie dziala,

I raczej nie wierz. Nikt nie ma takich włosów. Dodawane są poprawki komputerowe. Napewno.

Gość marteczkat1
na pewno jezeli te wszystkie kosmetyki dzalaly by tak jak w reklamie to wszystkie mialybysmy takie piekne lsniace i zdrowe wlosy

Gość tam sa triki
różne np zeby tak fajnie falowały to uzywaja żyłki żeby je tak podżucac i falowac nimi, jesli chodzi o kondycje to specjalisci starajas sie od kilku tygodni poprawic kondycje włosów i nie preparatami pantene tylko fryzjerskimi i dopiero po kilku tygodniach nagrywana jest rekalamówka oczywiscie blask włosów robiony jestem dodatkowymi siatłami oraz zwykłym fotoschopem, efekt końcowy znasz.

Gość tam sa triki
miało być światłami ;)

Gość odpowiednie oświetlenie
triki techniczne(ta żyłka)i komputerowe i oto caly sekret takich wlosów:-P

Gość ja w sztucznym świetle mam
tak samo lśniące włosy mimo, ze kręcone. Ale nie kupuję odżywek za 10zł w supermarkecie, tylko takie za 50-100zł w salonach fryzjerskich. On anaprawdę działają super. ALe jak ktoś nie ma ładnych włosów, to mu nawet i to nie pomoze. Ale regularne, przez conajmniej 2 lata codziennie uzywanie odżywek profesjonalnych, masekj itd. naprawdę BARDZO poprawoa stan włósów.

Gość fanzlalka
a powiedz jakich maseczek uzywałas,srodkoów??????????