ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 witajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bibik81 0 Napisano Marzec 2, 2007 ja niestety nie jestem ale bardzo bm chciala.Mozesz i cos napisac o tym kraju,jka Tobie sie mieszka,co jest fajne a do czego zle Ci sie przyzwyczaic?? Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 witam no coz Norwegia jest piekna czysta i ludzie bardzo mili . jednak ciezko jest mnie przyzwyczaic sie do zmiany miejsca zamieszkania,ciezko jest wszystko nagle zmienic i byc daleko od bliskich. Szkola jest nie jest miejscem stresu dla dzieci ,a przedszkola nie jest miejscem gdzie dzieciaki siedza w budynku przez kilkanascie godzin ,lecz duzo wycieczek ,i innych zajec edukacyjnych . Powiem tak podoba mi sie tu ,lecz nie moge sobie poradzic z samotnacia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 Voksenlia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 i jak ci sie mieszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 super! mam wielu znajomych - jeszcze z Polski, poznalam wielu nowych, jest swietnie:) niedlugo z mezem przeprowadzamy sie w okolice Aker. Teraz jestem w Polsce, odwiedzilam moja mame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 dlugo tu juz jestes?ciesz esie ze jestes zadowolona ,ja takze jestem zadowolona ale jakos nie moge sie do konca zaklimatyzowac,samotnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 jestem prawie 2 lata:) gdzie mieszkasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 dlugo tu juz jestes?ciesz esie ze jestes zadowolona ,ja takze jestem zadowolona ale jakos nie moge sie do konca zaklimatyzowac,samotnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 W Drammen ja tu jestes 2,5 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 w Drammen pracuje moj maz:) A Drammen od Aker to rzut beretem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 to moze kiedys sie poznamy:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 a jak Twoje dzieci sie zaaklimatyzowaly? moja corke na wiosne posle do tamtejszego zblobka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 jesli chcesz wymienmy sie mejlami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 moja corcia chodzi do 2 klasy i jest super ja jestem i ona bardzo zadowolona , druga corka chodzi od sierpinia do przedszkola ,lubi przedszkole mowia po norwesku dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 dzieci szybko sie ucza:) a jak dajesz sobie rade z zakupami? Bylas w Oslo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 jezeli chcesz to ja chetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 bylam w Oslo kilka razy najchetniej jezdze do parku Vikellanda,z zakupami nnie mam problemow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 ten park jest swietny i jakie rzezby! ja zakupy robie na Slemdalu - T-bana jakies 20 minut A zaskoczyla mnie otwartosc i usmiech norwegow - oni nie sa tak smutni jak Polacy, do wszystkich sie usmiechaja. No i te ich "czerwone swiatla" na przejsciu dla pieszych! Samochody sie zatrzymuja zebym mogla przejsc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 I nie ma tabliczek - szanuj zielen - w tym parku czesto siadamy i robimy sobie grila na trawce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 park jest piekny i ma cos w sobie,co do Norwegow racja ,to mi sie bardzo podoba.A co do zakpupow nie bardzo wiem o czym piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 ja czy zima cy lato tam bywam moje pociechy lubia tam jezdzic ,ale bylam we wrzesniu i nie bylo placu zabaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 w Oslo jezdzi T- bana - cos w rodzaju metra, mam dosc daleko do sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 teraz rozumiem ja poruszam sie zawsze autkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 nie mam prawa jazdy:( maz jedzi autem do pracy, tak wiec zostaje mi poruszanie sie komunikacja miejska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 do wszystkiego da sie przyzwyczaic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 jesli chcesz przesle Ci na mejla moje i corki fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 ok Agniecha-77@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mieszkam w Oslo Napisano Marzec 2, 2007 poszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZLOSNICA1 0 Napisano Marzec 2, 2007 dziekuje dostalam , moje tez poszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach