Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bizuteria od 1zl

KOLCZYKI kolie WISIORKI zdjecia

Polecane posty

Gość bizuteria od 1zl
Gość chciałam się wypowiedzieć
I Ty myślisz, że ktoś uwierzy Ci, że te kolczyki są sprowadzane z zagranicy? :> Jeśli tak, to pozostaje mi jedynie współczuć. A na przyszłość: kłamiąc nic nie zyskasz, myślisz, że kłamiąc coś zyskasz? Że ktos kupi je od Ciebie jeśli napiszesz, że są z zagranicy, co oczywiście powszechnie wiadomo, nie jest prawdą? Wątpię. Jeśli zależy Ci na sprzedaży, mogłabyś wysilić się o oryginalne wzory zamiast robić sobie antyreklamę.

Gość sliczne
a ja uwazam ze sa śliczne :)

Gość *** *** ****
rany znowu ty z tym zaniżonym cenowo hand madowym szjasem...ehh..no nic nie wiem czemu sie oburzam w końcu reklama dzwignia handlu

Gość cZĘSTO
Nasyłasz na taką osobę urząd skarbowy i masz spokój. Wystarczy, że kupisz u niej cokolwiek i masz wszystkie dane. US robi wtedy kontrolę na 5 lat do tyłu w przypadku każdego donosu. Jeśli nie jest "czysta", pozbywasz sie konkurencji.

Gość lohoho
buhahahahah ahahahaha buheheheheheh ale niektore lachony sa smieszne aaa smieszne jestescie do bani buhahaha

Gość lohoho
ja poroponuje wam bardzoiej isc odrazu na policje albo zapisac sie na 2 i pol miejsce za darmo :D i jak 3 razy tam traficie to uwaga uwaga dostajecie rente z poswiadczeniem ze jestescie jebniete :D:D:D lepiej idzicie juz dzis bo ilosc miejsc dla czubkow ograniczona uehheheehehheeh ahahahaha :P

Gość lohoho
bo po co do urzedu jak mozna na policje isc odrazu przeciez sprzedaz bizuterii to pzrestepstwo prawda? uehehhe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość iiiiiiiiiii
zazdrosne tepaczki :P

A o co niby piszace tu dziewczyny maja byc zazdrosne, bo nie wiem?

Gość blondyneczkaa
o twoj tepy jednorazowy przenosny z jednego tematu na drugi mozg :D

blondyneczka chyba ciebie nie pytałam? bo jak widze to chyba nawet pytania nie zdołałas przeczytac...:o popracuj nad budową prostych zdań dziecko bo widze ze nawet takich nie potrafisz zbudować - moze nastepnym razem jak bedziesz chciała kogos obrazić to przynajmniej ta osoba zrozumie o co ci chodzi :o

Gość blondyneczkaAA
niewazne do kogo wkurwiasz mnie takimi postami na innych tematach tez cie pelno DZiecko to ty jestes bo zamiast debatowac i pisac kulturalnie na forum odnosnie tematow to ty glupia lapidondro wszystkich negatywnie krytykujesz zjebany ryju glupi popracuj nad swoim tepym ryjem ,przeszczepionym na pol co myslisz ze jak poobrazasz tak wsyztskich to co kurwa fajna jestes ZE CO ZAJEBISTA JESTES?? GLUPIA I PROSTA JESTES zobaczylas ze ktos bizuterie sprzedaje czy co tam innego bo sama masz przed chwila zobaczylam jakas z dupy narobiona i co myslisz ze dobra jestes?? jak ci sie cos nie pdoodba to na chuj wchodzisz i wypisujesz obrazliwe posty ty glupia zazdrosnico gon sie zaraz do moderki napisze zeby cie z tad wyjebala

Ogólnie to szkoda odpisywać takim wiesniarom jak ty...cos ci sie idiotko na łeb rzuciło - jestem ciekawa gdzie kogos obrazam (to pierwszy taki przypadek ale sorry - ciebie nie da sie obrazic - zreszta twoj zerowy poziom to i tak sama juz pokazałas wiec poco robic dno z dna? Nie czepiam sie ze ktos sprzedaje bizuterie - jakbys potrafiła czytac do byz zauwazyla ze pytałam czego maja zazdroscic piszace przede mna dziewczyny - lekka roznica przygłupie prawda? a co do kulturalnej debaty to dałas sama jej przykład...:o

aha i jak jestes taka mocna w gebie (czy jak wolisz wiesniar- ryju) to moze pisz pod czarnym nikiem ? pod pomaranczowym to kazdy jest taki odwazny...:o

Gość blondyneczkaa
spierdalaj z tad lumpie bo smierdzisz klocem

ostatni raz odpisuje na to twoje posapywanie kretynko...nie bede podbijac topiku na ktorym pisze taki szmatławiec...:o ale ale ty przed kompem...moze pojdziesz zmienic kolezanke pod latarnia - nocna zmiana chyba ?

Gość tala paly opierdala D
glupia dziwko

Gość blondyneczkaa
wypierdalaj tepy ryju bo smierdzisz :D ,a jak cos do mnie mowisz to wyjmij te dwa wibratory z geby ktore przed chwila w swojej rozjechanej pizdzie mialas