Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoria33

bład w mysleniu przeciwników zelowych samouków

Polecane posty

Gość ktoria33

hejka opinia moja i mój poglad na te sprawe jest nieskomplikowany wiekszosc certyfikatowych pań stylistek krzycza i lamentuja gdy słysza jak to samouki robia paznokcie innym a tak naprawde takim amatorkom sprawy wymykaja sie same spod kontroli bo babki same sie do nich zgłaszaja i chca aby im zrobic cos z paznokciami a nie stac ich zrobic sobie w zakładzie za 100 lub 150 zlotych wiec dlaczego im maja nie robic tych paznokci?bo panie stylistki sie obraza?pewnie ze zdarzaja sie dziewczatka które mysla ze umieja to robic ale to przeciez ich kłopot nie nasz ani z nimi nie spicie ani jesc nie dajecie to po co takie larum podnosicie nie kazdy krawiec szyje tak samo ani zaden szewc takich samych butów nie robi hihiihi

Gość czarownica żelowa
nie chodzi o to ze chca sie stylistki obrazać...tylko o to że te amatorki nie stosują się do zasad bhp!!!!! a czy tak wiele kosztuje płyn do dezynfekcji rąk i narzędzi???? a potem dziwią się jak klientka nagle im zachoruje na jakąś chorobę skórną!!

Gość ktoria33
wiesz jest tysiac argumentow za i przeciw wiem ze tak bywa ale nawet w salonach czasem panie stylistki zapomimaja o higienie i k ilku innych sprawach i jakos ta maszynka pedzi do przodu robia sie te pazury