Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfunia

Jęki rozkoszy

Polecane posty

*****przedłurzacz orgazmów 🌻 jak mozesz teraz nie \"jeczeć\" ;) tylko odpisac to bedę wdzieczna bo zaraz kończę pobyt na kafe :) pozdro

*****przedłurzacz orgazmów ❤️ wielka buźka w co i jak zechcesz- dzieki za tekst :)

mmmmmm... jak nilo zaczyna sie weekend 🌼 no ja tylko mogę do Ciebie napisac,ale nie znam maila,mój jest w stopce :-p ale pamietaj,ze ja nie pozostaje obojetny na całuski :D pobudliwy jestem :classic_cool:

Gość znow ten cap przedluzacz
mami mlode dziewczyny :o

Kurwa poryło was???????? Ja sie pytam o jeki w czasie seksu a wy w moim temacie sobie flirtujecie zabije !!!!!!!!!!!

Gość teraz to juz nie jest tylko
TWÓJ temat :-p

Jest mój i chce sie jak najwiecej o tym temacie dowiedziec !! wiec moze ktos zacznie mowic na temat :P

Smerfunia, zachowuj się naturalnie. Jeśli bedziesz miała ochotę jęczeć, to jęcz, a jeśli nie, to nie. Mojemu mężowi wcale nie przeszkadza to, że jestem cichutka. :)

Napisali przecież, że podnieca, ale to chyba zależy również od relacji między partnerami. Mojego podnieca moment, w którym przestaję oddychać i im dłużej nie oddycham, tym bardziej, bo..... oj, no wiesz - wtedy właśnie się prężę lub .... a co ja Ci tu będę opowiadać, jak wtedy się zachowuję. :) Jeśli mężczyzna jest Twój, wie, jak zachowujesz się w trakcię orgazmu, to podnieca go takie właśnie zachowanie. Jeśli nie będziesz czła potrzeby wydawania z siebie jęków, to nie rób tego, bo skupisz się na tym, żeby wydawać z siebie cudne dźwięki zamiast na seksie, a jeśli będziesz jęczała, bo Ci będzie tak fajnie, to nie wstydź się tego i nie powstrzymuj. Bądź sobą.

Dzięęki Perła :* wreszcie ktos mi to normalnie i wyczerpująco wytłumaczyl. Mysle ze juz rozumiem na czym to polega i jak sie zachowac , dzieki :*

Gość koooooo
zgadzam sie z Perłą , mnie zawsze krępowało wydawanie głosnych odgłosów, robimy to raczej w ciszy, ewentualnie szeptamy coś sobie do uszu, delikatnie je muskając językiem. Dopiero gdy dochodzę zaczynam sobie pojękiwac troszkę głosniej . Nie wiem , nie umialabym krzyczeć . Choć przy porodzie darlam się w niebogłosy:):)

Gość Kasiuniunia
a mi się wydaje że jęczenie jest good i jeszcze bardziej podnieca faceta :D więc ja się opierać raczej nie będę i coż...sąsiedzi będą słyszeć niezłe odgłosy...hehe...:P ale musza jeszcze troche poczekac do tego czasu...:D a tak w ogole...to takie słówko do "przedłurzacza orgazmow"..."przedłużacz" pisze się przez "ż"...:D ile ty masz lat??? ze takich elementarnych rzeczy nie umiesz...moja polonistka to już by Cie na pewno nauczyła :D pozdruffka==>>

Gość zboczona starucha
Ja to kiedyś się wstydziłam i też tłumiłam w sobie (przy porodzie też nawet nie pisnęłam). A teraz sobie nie żałuję. Nawet ostatnio mój stary zaczął głośno postękiwać - szczególnie przy lodziku :)

Gość Zbynio 28
Ja uwielbiam jak mi dziewczyna jęczy przy stosunku i ja też jęcze i wzdycham . Czasem lubimy sobie coś ostrego powiedzieć np wyżej dupe lub ale masz super pizde albo wsadz mi kutasa mocno

Gość sloneczko18
nie wyobrazam sobie nie jeczec w lozku! przeciez to wychodzi samo z siebie, wtedy moj facet wie jak mi dobrze i co sprawoa mi max max wielka przyjemnosc a przy okazji jego max to kreci

Jankesa - wiem........ ;) Ciiii...... Kto nie zna tego uczucia - nie pojmie...... ;)

Gość uuuups

Gość eeehhheeehe
:)

Gość SzAjBa
haha gadacie tu o rzeczach nie stworzonych jeki to jeki chcesz zeby partner pomyslal ze zle ci jest to rob jak uwazasz wedulg mnie powino sie jechac na calego :) ;D