Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka 21

chce znow wierzyc w milosc...

Polecane posty

Tylko czy kiedys w nia wierzylam , chyba nie ,nie wiem czym to moze byc spowodowane , nikt mnie jakos strasznie nie skrzywdzil , zreszta dlatego ze nikomu na to nie pozwolilam ,bylam kilka razy *zakochana* ale nigdy nikomu tak naprawde nie zaufalam .I skad to sie wzielo?

ja naprawde chce kochac i byc kochana , ale jakos nie moge uwierzyc ze to jest mozliwe.

Uwierz, a spotka Cię niespodziewanie szybko. Wiara to pierwszy krok. Wiem po sobie, musiałam sobie wmawiać, lecz po krótkim czasie zaczęłam wierzyć. I miłość bez której nie potrafie teraz żyć, spadła na mnie nagle z nieba. Wiara czyni cuda :) .

no to wlasnie jest moim problemem, ze ja poprostu nie wierze , doszlam juz w tym do takiej perfekcji ,ze nic nie jest w stanie mnie zaskoczyc.:-(

janaprawde niejestem jakas zimna, nieczula, dla przyjaciol jestem inna , wiem ze to prawdziwa ja, a do facetow, z ktorymi sie spotykam, kazdego troche traktuje jak potencjalnego cwaniaka. I utrzymuje dystans.

Gość asesoli
SWEETdrop - ja cały czas wierzę, choć z każdym dniem to coraz trudniejsze. A mimo to jestem sama, już od 22 lat. Czasami zastanawiam się, jaki jest sens ciagnąć to dalej i czy nie lepiej byłoby z tym skończyć, na dobre.

Gość proud
nie masz uczuc,nie umiesz kochac , zdarza sie.

Ja nie jestem kolejna laska ktora chciala napisac ze nigdy nie miala chlopaka itp.. zejestem brzydka, niedoceniana. Nie ! ja mam teoretycznie wszystko co by mi do szczescia bylo potrzebne. Spotykam sie z jakimis facetami, niby mi zalezy, ale traktuje ichjak potencjalne zagrozenie , i ichodtracam , tylko zejanie chce tego robic , ale tak bardzo boje sie ze ktos mnie skrzywdzi ze robie to pierwsza.

Gość kassandra aaaaaa
ajak wyglada sytuacja miedzy twoimi rodzicami?

Gość kassandra aaaaaa
:D no u mnie tez :P ale mysle ze to zachowanie wynioslas z domu , bylas wychowywana w atmosferze nieufnosci i teraz to sie na Tobie odbija.