Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubieblondynki

jestem KOBIETA szukam KOBIETKI

Polecane posty

Gość lubieblondynki

bi lub less na wspolne wypadydo restauracji zakupy sex :)

Gość iżyk
zdjecie

Gość ale ty to
strasznie rozjechana jesteś

Gość lubie blondynki ta prawdziwa
Dales takie zdjecie to widocznie masz spore kompleksy bo nie masz co robic tylko zasmiecac forum uehehheehe nie ... kozi pietku:)))) pozdro uheheheh

Gość lubieblondynki
rozjechana powiadasz :( dlatego faceci już mnie nie bawią :)

wypiedalaj kurwa mac z tad :) ty meski pojebie i sie za mnie nie podszywaj cwelu

Gość lubieblondynki
Wyglądasz jak pomyłka genetyczna pijanego naukowca, a twoja stara powinna napisać podanie do rzeźni o wymianę ryja. Odperswaduj się ode mnie, ty syfiaro. Podsumowywując, jestem zmuszony rzec, iż wyglądasz jak pakowana w otwór odbytniczy nimfomanka! Ty zgwałcona w mordę, zryta lapsiaro! Reasumując, jestem zmuszony rzec, iż wyglądasz jak sfilcowana durszlakiem przez brata pedała wywłoka!!! Generalnie rzecz biorąc, muszę oznajmić, iż wyglądasz jak skutasiona w gardziel przez syna grabarza lachomatka. Ruchaj psa jak sra, ty łajzo!!! Ty zgwałcona w perski kaczał przez bandę pedałów dresiaro. Możnaby wykorzystywać twoje zdjęcie zamiast lewatywy, ty najarana lodziaro!!! Nie mów tyle, bo ci się żylaki na zębach porobią, ty niedorzeczna świnio. Sklej sobie wary, ty świnio. Tak czy inaczej, jestem zmuszony rzec, iż wyglądasz mi na niedowaloną durszlakiem przez czeczeńskich partyzantów minetę w gumofilcu!! Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki wpływające na twój wygląd, muszę rzec, iż wyglądasz mi na zarzyganą w dupsko łazę z Gałkowa Wielkiego!!! Ty puszczalska powsinogo!!! Jakby nie było, myślę, iż wyglądasz jak kurwiasta nimfomanka. Jesteś maszkarą obrzyganą przez zrytego bażanta! Ah, muszę stwierdzić, iż wyglądasz mi na niepodtartą przez jednonogą peruwiańską dziwkę blerwę! Ty wydmuchana parującym klocem przez sparaliżowaną azerbejdżańską kurwę pokrako. Chyba twoja głupota przechodzi mutację, ty nikczemna baledro! Tak czy inaczej, muszę orzec, iż wyglądasz mi na najaraną pickę

uehehehehe nie ma to jak byc gowniarzem wejsc w gogle i wpisac bluzgator potem pokopiowac zniego bluzgi i dodac je na forum bueheheheheheh tak to jest najlepsze rozwiazanie dla bezmozgowcow :D

dzieci dzieci spac uehehehhe

juz dawno po 19 ahahaha