Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGNILIFIKACJA

teraz płącze bo tak sie starałam i włazilam mu w dupe a on mnie olał!!

Polecane posty

Gość MAGNILIFIKACJA

nie warto byc dobrą dziewczyny dla faceta im wiecej słodzilam tym gorzej mnie traktowal teraz chcialam z nim pogadac na gg bo wie mze ma czas i wolne od pracy a on powiedzi lze nie chce gadac i kiedy pisalam jak mi zle jeszcze sie wydarł na mnie ..i powiedzial ze ma tego dosc i idzie spac ..jaka ja jestem głupia..

Gość MAGNILIFIKACJA
zawszejak dostawalam ataku nerwicy i dusznosci to sie darł a nigdy nie zrozumial ze to choroba .. kiedys rzucil sie na mnie z nożem ..i przez godzine mnie torturował..cieszylo go ze sie boje;( a z 2strony nie sposób zliczyc jego zalet jest dobry i opiekunczy ..jest tak skrajny ale kocham ysie i jestesmy 7 lat razem..co mam zrobic..?tak kocham ..:(

Gość czarująca aldona
ło matko co za łoch z tego gościa :( dziewczyno ciesz się, ze się gada z życia pozbędziesz typowy skurwiel i dupek z niego :o

Gość MAGNILIFIKACJA
pisze dlatego ze nie wiem co myslec..czy myslec ze zle robi czy to normalne z jego strony zachowanie?juz sama nie wiem ..czy was tez tak faceci traktują ?powiedzcie coś bo mi łęz brak:(musze sie wypisac:(

Gość wiesz co...
też tak mialam :) dla niego wszystko... :) od jakiegoś czasu się nie odzywam do niego.. i co.. o dziwo jemu się chyba zatęskniło... jakis sms... waidomości na gg... a ja dalej chłodno do niego... nie mam już siły się nim denerwować a on mięknie :) zobaczymy na jak długo ;)

Gość MAGNILIFIKACJA
IM WIECEJ MU SŁODZE I IM WIECEJ DZWONIE PIERWSZA TYM BARDZIEJ MNIEOPLEWA I NIE CHCE GADAĆ ZE MNĄ :(CO POWINNAM ZROBIC/??:(

Gość Lubisz śmierć
?

Gość OLEJ TYPA

Gość MAGNILIFIKACJA
jak mam go olac skoro jestesmy 7 la trazem i tylko jego widze a on mnie ..jak go olac?

Gość wiesz co...
pokaż mu że nie jest najważniejszy... zajmij się bardziej sobą, znajomymi.. jesli ma serce to zabraknie mu Twojego zaangażowania i poświęcenia :)

Najpierw do okulisty i sobie kup dobre okulary. Zobaczysz trochę więcej świata. A potem to już pójdzie jak po maśle. :O

kobieto Ty się zastanawiasz co robić??? OLAC go i to szybko, jak można z kimś takim żyć?? Nie wyobrażam sobie że moglibyście miec kiedyś dzieci i one byłyby skazane na patrzenie jak tatuś tłucze mamusie SZOK olej go jest ca ły świat lepszych facetów

Gość cvbnmkj
Noooo tak, szalenie opiekuńczy i kochany......jak się rzucił z nożem....super. Gdzie takich dają, zaraz polecę stanąć w kolejce. Gdzie takie chłopy cudowne torturujące nożem (cytuję ciebie autorko :P ) ? Buuu, też chcę takiego gościa. O matko, słów brak, no po prostu słów brak...

Gość la otra
dobry i opiekunczy? a rzucal sie z nozem? zostaw go, zanim zrobi Ci krzywde, nie warto!!!!!!! on sie nie zmieni, widzi ze Ci tak zalezy i dlatego sie nie stara, nie przejmuje, wie ze i tak przylecisz do niego na skinienie palca :o okaz mu obojetnosc, a zobaczysz ze da to rezultat, ale jak dla mnie to jakis psychopata, uwazaj na siebie dziewczyno!!!!

Zawsze warto jest być dobra dziewczyną. Pozostaw tego chłopaka póki czas, jesli cię nie szanuje..i nie kocha.. A bedziesz miec okazję jeszcze zaznać prawdziwej miłości. życzę pokoju w sercu.

Gość nie rob tego wiecej
ja tam niecyztalm dokladnie wszystkeigo ale z doswiadczenia wiem,z ejak ludiz esie ponizaj i plaszcza,to ta druga strona ma to gdzies,bo ma pewnosc za ta druga osobe-njapierw bylo tak,ze ja sie starlm=on coz super sie wtedy nie zachwoywal,ale sie role odwrocily i gdy zaczal mi wchodzic w d....(ze tak bzrydko napisze)to mialm go serdecznie dosc wiec wiem teraz ze nie warto,bo takei wchodze w d....duzo gorsze skutki pzrynosi niz nic nei robienia

Gość nie rob tego wiecej
zawsze lepeij poczekac az zateskni i sam zacnzie sie starc