Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male pytanko

prosze o prszetlumaczenie !

Polecane posty

Gość male pytanko

hej,chcialam wyslac maila ze swoim cv i niewiem jak to sie pisze poprawie po angielsku zeby bylo wpozadku.prosze o przetlumaczenie w odpowiedzi na państwa ogłoszenie chciałabym zgłosić swoja kandydaturę do pray w państwa hotelu. z poważaniem co otym sadzicie moze tak byc.wdzieczna bede za podopwiedzi.pozdrawiam i dziekuje🖐️

Gość marrrianka
Dear Sir/Madam, In response to your advertisement found (piszesz gdzie znalazlas to ogloszenie), I would like to offer my application as candidate for (pozycja na ktora aplikujesz) in your hotel. dalej piszesz czemu akurat Ciebie maja wybrac Sincerely, Twoje imie i nazwisko

Gość marrrianka
a co tepaku-------a Ty gdzie pracujesz? segregujesz smieci?? bo osoba z takim poziomem kultury nadaje sie tylko do takiej pracy

Gość Lexy82
Taka drobna uwaga. Jeśli zaczynamy list od "Dear Sir/Madam", kończymy go słowami "Yours faithfully", a jeśli zaczynamy od "Dear Mr Brown", kończymy "Yours sincerely". Przed tym zakończeniem należy też wstawić zdanie w stylu: I hope (that) my candidature will meet your expectations . If so, I look forward to meeting you in person to discuss the possibility of my employment. W razie gdyby w przyszłości była potrzebna pomoc, codziennie bywam na http://www.forumjezykowe.kom.pl

Gość male pytanko
dziekuje za wszystkie wpisy przydadza sie nastepnym razem. dzisiaj chce wyslac cv do hoteli przypadkowych z zapytaniem o prace narazie jednak musze wykabinowac jak wogole sformulowac zdanie.moze ktos ma jakis pomysl??

Gość male pytanko
Na poczatku mojego listu chcialabym serdecznie podziekowac panstwu za czas poswiecony na przeczytanie mojego listu.mam na imie Joanna mam 27 lat i poszukuje pracy w hotelarstwie. od kilku lat w czasie studiow pracowalam w angli jako pokojowka oraz kelnerka. na wyspie XYZ pracowalam w zeszlym sezonie w hotelu XYZ a poniewaz lubie nowe doswiadczenia w tym roku chcialabym podjac prace w innym miejscu. uwazam ze panstwa hotel jest szansa dla mnie na rozwiniecie mojej wiedzy oraz umiejetnosci. jesli sa panstwo zainteresowani moja osoba prosze o zapoznanie sie z zalaczonym do listu cv. jesli maja panstwo jakies pytania z przyjemnoscia na nie odpowiem listownie czy osobiscie. cos takiego ulozylm moze byc??

Gość male pytanko
lexy weszlam na twoje forum i niemoge dodac tego co tutaj.niewiem dlaczego

Gość Lexy82
male pytanko, jeśli się nie zarejestrujesz i chcesz pisać jako gość, musisz przepisać kod. To ochrona przed spambotami.

Gość male pytanko
dziekuje lexy. mam jeszcze jedno pytanie. umiem angielski na poziomie intermediate.jednak zawsze mialam problem z czasami i czasem podstawowa budowa zdania.zaczelam sie uczyc czasow korzystajac z proponowanych przez was stron w internecie:)jest tam jednak gramatyka i zaczyna sie ona od present continuous a ja chcialabym sobie powtorzyc cale podstawy budowy zdan itd.bo zdaza sie ze umiem czas a nie umiem pozadnie sklecic zdania bo mi sie myli co gdzie kiedy powinno byc.czy mozesz mi podpoqiedziec jakas stronke w internecie gdzie moglabym poczytac o samych podstawach?dziekuje i pozdrawiam