Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamana_23

kto pogaduli ? nudzi mi się...

Polecane posty

Gość jamana_23

;) jak w temacie...

Gość pomocyyu
to poczytaj moj problem i pomoz :)) Powiedziałam mu że mam nadzieję że kiedyś będziemy ćżęściej sie widzieć może że kiedyś zamieszkamy razem ale podkreślam że wyrażam taką nadzieje. On mi odpisał że to cięzkie pytanie nie do odpowiedzenia tak z marszu, że na chwile nie fair byloby dla niego zeby cokolwiek teraz obiecywał ale że cieszy sie z tego co jest teraz. Dodam tylko ze spotykam sie 6 miesiecy ze soba, i nie uprawiamy jeszcze seksu.

Gość jamana_23
sorry ale nie mam już ochoty czytać o problemach ludzi... ja chce normalnie pogadać...

Gość jamana_23
amelkaaaa Ty to naprawde tego Draaka tak kochasz? :P biedny chlopak :P aj... i widze ze Ty nocami tez spac nie mozesz :P

Gość jamana_23
no widzę :p czytałam dziś cały ten topik :P a powiedz mi jak można się w kimś przez tydzień zakochać :P ;)

wszyscy jemu wspolczuja a ja?? ja tez jestem nieszczesliwie zakochana i co?? nikt mi nie dodaje otuchy :p

Gość jamana_23
no wszyscy tam smęcą na tym topiku... :P taka prawda... szkoda mi go owszem, bo tak jak tam coś napisałam miałam tak samo, ale kij z tym, było minęło :P a każdy próbuje być jego psychologiem i tylko mieszają mu jeszcze bardziej :P a Ty tam taką małą rozrywkę wprowadzasz :P

widzisz jaka ta milosc jest.. tez nie wiedzialam....:P a tak naprawde to ja jestem tylko takim Jego dobrym duszkiem :)

Gość jamana_23
ok od teraz ja Tobie współczuję :P powinnam topik założyć jednak inny... :P "współczujmy Amelceeeee" :P czy coś w tym stylu :P

Gość jamana_23
ja bym się bała duchów :P

moim zdaniem nie powinien juz czytac tego topiku.. od natloku tych wszystkich opini- a kazda jest inna- mozna zwariowac. raz to zasugerowalam ale wiecej sie nie odzywam

Gość jamana_23
sam do tego dojdzie :| tak mi się wydaje... oho... spać mi się zachciewa :D a co Ty w piątek wieczorem w domu robisz? :P

wiesz ja zalozylam topik - szukam super faceta takiego jak Draak, ale nie bylo wielu chetnych :( znalazl sie jeden- omotal mnie i naklanial juz nawet do zmienienia stopki :p i co? okzalo sie ze ma dziewczyne!! nawet topik specjalnie dla mnie zalozyl....... ze mnie kocha.. od jutra :)- tylko na dietach:p nie wiem dlaczego hehe

Gość jamana_23
no bo o diecie zawsze się mówi, że od jutra od jutra :P ;) a ile lat Ty masz w ogóle?

Gość jamana_23
to skąd Ty jesteś? :P

Gość jamana_23
no a ja mam hm... niech spojrzę :P 12 w południe i 25 stopni na dworze :P

Gość jamana_23
rozumiem za jakimś polskim dużym jeziorem :P to ta wielka woda :P:P:P

Gość jamana_23
a ja nie :(

Gość jamana_23
to Ty stara dupa jesteś :P ;) co ja bym dała za 15 stopni chociaż...