Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulllllla

naczynka a naturalnosć-dajcie radę

Polecane posty

Gość ulllllla

na ile mi czas pozwala to czytam wasze wypowiedzi i sama próbuje coś znaleść dla siebie ale bezskutecznie. Mam cerę z popękanymi naczynkami i rumieiem i wypryskami. Chciałabym kupić najmniej szkodliwe i dobre (naturalne) kosmetyki dlA mojej cery i żeby były tez przeciwzmarszkowe. Potzrebuje serię / mleczko, tonik, krem, zel do mycia twarzy. Jaką firme polecacie???? Z góry mówie,że sama nie będę produkować kosmetyków, bo nie mam głowy. Strony z półproduktami mam.

Gość ulllllla
no tak.wszyscy mnie olali :(

Gość ulllllla
gdybyście widzieli moją twarz,po tych eksperymentach, może by się ktoś zlitował. Obserwuje często 40-sto paro-latki i wszystkie mają łatniesze buzie. Ja mam 30. W szafce przewalają się kosmetyki warte chyba z 1000zł a ładnej bużki nadal nie mam.

Gość *link*
www.apmp.natura.xip.pl

Gość ulllllla
dzięki bardzo.fajne kosmetyki ale typowo dla cery naczynkowej tam nie widze.

Gość do=autorki
mysle, ze powinny Ci pasowac serie do skory alergicznej (bez olejkow eterycznych) oraz wszystkie serie rozane

Gość spioszek22
moim zdaniem powinnas sie wybrac do dermatologa gdyz wlasnie tradzik rozowaty daje takie objawy. jesli Ci sie chce to poczytaj sobie na necie cos na temat tego tradziku

Gość polopiryna c
z decydowanie polecam doktor Eris

Gość ulllllla
dzięki za rady. AA nie pomaga,chociaż długo stosowałam. Prubuje dermike,flos-lek,erisa.Dzisiaj nałoże iwostin, jak znajde próbki avene to też. Tylko wszyskie te kosmetyki mają coś w sobie co szkodzi. Zakładając topik myślałam o naturalnej serii. Do dermatologa też zajrze

Gość niebieskooookaa22
na bank to trądzik różowaty, niestety :o hmm... idź do dermatologa koniecznie nie spotkałam sie z kremami naturalnymi i jednocześnie na naczynka dla Ciebie to niewiadomo jaką serię: czy do suchej i nadwrażliwej(?)- ale chyba nie bo masz wypryski czy dla cery normalnej albo tłustej- ale żeby nie wysuszyły... ja lubie AVENE a z naturalnch to poczytaj o LAVERA i MARTINA GEBHART

Gość niebieskooookaa22
p.s. nielubię AA, Erisa, LRP, Vichy

Gość ulllllla
tez podejrzewam tradzik rózowaty,ale naczynka to u mnie problem odziedziczony. No wlasnie z tymi naturalnymi to problem,stąd moje pytanie, bo nie widziałam nic takiego. Jestem pełna nadziei jeśli chodzi o iwostin i avene.Na wizażu zdania jak zwykle podzielone. Pozdrowionka.

Gość a sensibio AR
bioderma? mialam kiedys i nawet byl fajny

Gość niebieskooookaa22
p.s. po zmyciu makijazu wieczorem, robię sobie : 1łyżeczka płatków owsianych: 1łyżeczka siemia lnianego==> taką papkę, przecieram tym twarz i dekolt, a potem zmywac letnią przegotowaną wodą- buxka jakby gładsza :) a poza tym to "naturalne" ;) i po tym krem na noc

Gość niebieskooookaa22
aaa oczywiscie to zalewam wrzątkiem albo b.gorącą wodą

Gość ulllla
no tak ale płatki mi nie wystarczą. dzięki wlasnie powstał nowy topik o navczynkach :)

Gość ulllla
a i juz wiem,że iwostin jest nie dla mnie.sprawdziałam.szczypie, nie koi i słabo nawilża.Może innym służy

Gość zielono mi..
avene, diroseal na naczynka najlepszy